IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
9.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 2 522
Koko
38 jäsentä
Tyttöjä: 38
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 21 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Valvojat
Ryövärintytär_

Jäsenet (38)

sniiff92DarkSorrow-Riikkuli-Angela-hjannaa-elissa-InksuHalotta]nneaw-^^Juula^^RivelRyövärintytär_omppuliDrena`jiniimew-94
IHANA ECLIPSE!!!!!!!!!!!!! Hähä, oli oikein turvamiehet infrapunakameroitten kanssa salissa pyörimäs ympyrää et kukaan ei kuvannut siel! :D

Ja oli muute tähänastisista paras!

btw, keharia et Victorian näyttelijä vaihtu.

ps. hypetän vieläkin sitä et mulla oli vuoden parhaassa leffassa teatterin paras paikka! :D



and it feels GOOOOD~

RivelAPUAAAAAAAAAAAAAAAALuonut: RivelKeskiviikko 23.06.2010 15:59

"Twilight - Epäilys elokuvan ensi-iltaa vietetään 30.6. Vietämme kutsuvierasensi-iltaa 28.6. ja juuri Sinä olet tervetullut viihtymään ja nauttimaan elokuvasta ensimmäisenä.

Nordisk Film kutsuu Sinut Twilight EPÄILYS - gaalaan Maanantaina 28.6. klo 17.30

Tennispalatsi 1 Salomonkatu 15 Helsinki"

Onneksi olkoon!

Edellinen kysymys liittyi Twilight - Epäilys -elokuvaan ja palkintoina oli kutsuja Helsingissä järjestettävään ennakkonäytökseen. Kutsun on postitettu voittajille.

Ketkä Twilight -tähdet vierailevat Tukholmassa 21.6.?

Oikea vastaushan oli Kristen Stewart ja Taylor Lautner.

ONNEA VOITTAJILLE!
Mia Alm, Nummela
Susanna Kinnunen, Espoo
Tiina Köttö, Helsinki
Pia-Maria Luoma-Keturi, Kokkola
Päivi Syväste, Vantaa
Nora Koiranen, Merimarsku
Elina Jokinen, Kyrökoski
Pirita Härkönen, Jokela
Maarit Teivonen, Helsinki
Katri Mieskolainen, Hännilä
Tiina Salin, Rajamäki
Jani Kalasniemi, Espoo

MINÄMINÄMINÄMINÄ 4 KPL LIPPUJAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Ei vitsii, tästä tuleee niin paras reissu et ei mitään rajaa.. Tampereellee, pitäis käydä miljoonassa paikassa ja rahaa pitäis olla himosti, mut sitä on melkein pyöree nolla, joten tästä reissusta tulee aivan mahtava!! Vois alkaa keräilemään noita pulloja ojien penkasta, et sais vähän kartutettua tuota matkaruokakassaa, niin ei tarvii nälässä olla. :DD

Ja voi dääääm, kun ei kerkee srk:n palkka ehkä tulla, vois se leikisti mun mielestä kyllä tulla jo, mut toisaalta ei vois, niin ei tarvii pettyä ja olla rahattomana siellä ja miettiä, et ei se palkka sitten tullutkaan ja laskin kaiken sen palkan varaan. Hehehhe..
Onneks Pertillä ei oo sen enempää rahaa myöskään, saadaan yhessä pummailla ihan himosti ojilta pulloja, ja onneks meidän tiskikaapista kyllä niitä löytyy ja onneks on iso-mummi elossa, se on paras sponssari ever.

Jos joku haluaa palkata matalan leipurin nyt ennen tuota 28.6, niin mä voin leipoo pientä korvausta vastaan melkein mitä tahansa. Teen maailman parhaita pullia ja ehkä iänversumin parasta marenkiunelmamarjapiirakkaa..

JA MIKÄ KRUUUUNAA KOKO MATKAN,, NO MIMMU TIETENKIN.. No eei, kyllä sekin kruuunaa, ilman sitä koko reissusta ei tulis kyllä yhtään mitään, mutta koko himskutin pummireissun kruunaa ECLIPSEN ENSI-ILTA!! EI VITSIII, KESKELLÄ YÖTÄ ELOKUVIIN TAMPEREEN FINNKINOON MITÄ PARHAIMMASSA SEURASSA JA EHKÄ ELÄMÄNI ISOIMMASSA TEATTERISSA!! Sinne on kai paikkoja jotain 495 ja tällä hetkellä on 200 paikkaa jälellä, pitäis vaan ostaa ne liput nyt,, äitii.. :))

Mut joo, siinä vähän nielun purkausta, ois tehny mieli huutaa, mut en uskaltanu, joten kirjotin. :DDD

kasu_mmmmmmmmhhLuonut: kasu_Perjantai 21.05.2010 01:44



mm brand new vid ! tosiaan siis siitä eclipsen soundtrackilta = ) okei, biisi on hyvä, ei mitenkää maailmaamullistava mut hyvä. mut siis mua rupes oikeesti naurattaa ku katoin tota videoo, ja ne antaa eclipsest sellasen kuvan et se on niin paska :--D kristenin peruukki on ihan naurettava, edwardin silmät on aina ihan liian oudon vaaleet tai sit typerän mustat. ei hitto : D ja muutenki niiden ilmehtelemiset aina oikeis kohis just, huhhuh. no mut silti, leffaa odotellessa :--D

kasu_oh yeahLuonut: kasu_Maanantai 17.05.2010 15:11

kasu_RAARAA UUHLALAALuonut: kasu_Maanantai 22.03.2010 00:56



can't waa'aaait
wau

kasu_bitchhhhhLuonut: kasu_Sunnuntai 14.03.2010 16:17


en jaksa odottaaahahahahahahaaaa 888888888888)