IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 3 853 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
313 jäsentä
Tyttöjä: 227 (73 %)
Poikia: 86 (27 %)
Keski-ikä
37,4 vuotta
Otos: 242 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,4 vuotta

Jäsenet (313)

niki_LauRaJonS^tuuh-oze-otmoJemma^^einö1syyri|artsa-m1s1fridolina83MinttuLissuPiida_anniinaPikku-Maikku^JaMESI^Cerise
- Vanhemmat »
Vaaka-Aurinkosi merkitsee syntymää aikaan, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä ja siirtymä syksyyn on tosiasia. Kasvukauden mentyä ohi luonnossa, sinun syntymäsi merkitsee kasvun siirtymistä mentaaliseen maailmaan, mielen, kulttuurin ja ihmistenvälisten yhteyksien maailmaan, jossa olet sulava välittäjä ja yhdistäjä. Vaikka olet selvästi ihmisläheinen ja nautit ihmisten seurasta, sinua ei voi heti sanoa kuolaavaksi romantikoksi. Siihen olet liian etäinen ja älyllinen. Mutta sen sijaan olet ihmissuhdepelien ja –taitojen taituri,ja osaat pyörittää melkoista ihmisten joukkoa ympärilläsi tarvittaessa. Mutta yksilöllinen rakkaus toiseen ihmiseen on ikuinen tavoitteesi ja maalisi, vaikka et sitä hevillä saavutakaan. Mutta sen sijaan olet huono aloitteen tekijä ja jätät sen kumppanillesi. Olet huojentunut kun joku muu osaa sen eikä sinun tarvitse ehdotella mitään. Se tuntuu sinusta siistiltä ja tapojen mukaiselta vaikka olisit mieskin.

Olet idealisti ja tavoittelet Kuuta taivaalta luoden odotuksia ja täydellisyyden malleja, jotka jäävät kaukaisiksi elävässä elämässä, mutta innostavat tunne-elämääsi. Parisuhde on elämäsi kulmakivi vaikka viihdyt laajemmissa sosiaalisissa porukoissa, ryhmissä ja seuroissa. Parisuhde testaa kykyäsi heijastaa itseäsi ja tarpeitasi kumppaniin, joka palauttaa peilikuvan kautta tarpeesi takaisin. Kumppani on sinulle selvästi ja usein tietoisesti oman itsesi täydentäjä, joka tekee yhteisyyden nautittavaksi. Kumppanin tai puolison takana tulevat kaikki muut, mahdolliset lapsetkin.

Ilman elementin ihmisenä, tunteesi näkyvät aika vähän suoraan sosiaalisesti avoimen kuoresi takaa. Olet ylipäätään ihmisistä kiinnostunut ja kiinnostuksen syveneminen rakkaudeksi voi vaatia paljon yhteistä elämää, kokemusta ja myös koettelemuksia. Et ole yleensä holtittomasti tunteeseen heittäytyvä vaan toverillinen ihminen, joka elät mielelläsi kumppanina toisen kanssa, joka omaa sopivia ominaisuuksia. Vaakana pidät siitä, että sinulla on joku, jonka kanssa näyttäytyä silloin kun on tarvetta. Vielä parempi jos hän pystyy jakamaa kanssasi kulturelleja harrastuksia ja kiinnostusta kauneuteen taiteen, viihteen tai esinekulttuurin kautta.

muotisohvaei pidä paikkaansa :DLuonut: muotisohvaKeskiviikko 03.12.2008 23:11


Nimi
Vaaka

Esittely
Vaaka on veden merkki, johtava merkki. Se on Venuksen hallitsema Saturnuksen ollessa ylentynyt ja Auringon ollessa laskemassa.

Tämän merkin vaikutusta voidaan kuvata sanalla "tasoittava". Sitä edustaa rakastajatar, rakastaja. Vaaka on oikeudenmukaisuuden ja kaikkien taidemuotojen merkki.

Hänen metallinsa on kupari, kivensä vaaleanpunainen koralli, turmaliini sekä vaaleanpunainen berylli. Hänen värejään ovat vaaleanpunainen, sininen, harmaa, vaaleankeltainen ja vedenvihreä. Hänen päivänsä on perjantai.

Temperamentti
Vaaka-ihminen kuuluu sangviiniseen luonneryhmään.

Terveys
Tämä merkki liittyy munuaisiin ja virtsarakkoon, Vaaka-ihmisen vaivoja ovat noidannuoli, munuaiskivet, munuaistulehdus, sokeritauti ja rakkotulehdus.

Luonne
Vaaka edustaa epävakaisuutta. Koko elämänsä Vaaka-ihminen tavoittelee tasapainoa. Tästä johtuu hänen epäröintinsä ennen toimimista. Vaaka ei koskaan ole täysin paikoillaan. Ensisilmäyksellä hän näyttää hyvinkin ailahtelevalta, epävakaalta ja hiukan opportunistiselta.

Todellisuudessa häntä hallitseva voima saa hänet jakuvasti muovaamaan käsityksiään kaikesta ympärillään olevasta, jotta hän osaisi joka hetki sopeutua ympäristöönsä ja yhteiskuntaan.

Vaaka-ihminen on varsin tietoinen yhteiskunnallisista arvoista ja kykenee arvostamaan, arvioimaan ja valikoimaan.

Hänen suurin halunsa , joka seuraa häntä läpi elämän, on löytää ihannepuoliso. Tämän tyydyttämiseksi Vaaka-ihminen on valmis muuntautumaan sellaiseksi, mitä muut hänestä odottavat.

Toisella hetkellä hän on optimistinen, iloinen ja innostunut ja seuraavalla hän muuttuu ilman näkyvää syytä masentuneeksi, surulliseksi, alakuloiseksi ja epävarmaksi ja epäilee mahdollisuuksiaan sulautua yhteisöön.

Vaaka-ihmiset eivät ole kovinkaan voimakkaita ja he tarvitsevat jatkuvasti opastusta, tukea, rohkaisua ja apua. Heidän ystävänsä pitävät heitä aina suuressa arvossa.

Vaaka-ihmiset rakastavat kaikkea kaunista. He ovat synnynnäisiä taiteilijoita.

Seurallinen käyttäytyminen
Vaaka-ihmiset ovat kaikkein seurallisimpia. Hän suorastaan kammoaa yksinäisyyttä. Hyväntahtoisena henkilönä hän tekee kaikkensa riitojen ja väittelyiden lopettamiseksi. Koska hän haluaa kiihkeästi miellyttää jokaista, hän on taipuvainen asennoitumaan kunkin ihmisen mukaan, mikä tekee hänen ystävyytensä hieman pinnalliseksi.

Hänet tekee suosituksi hänen leppoisa luonteensa, luonnollinen hienotunteisuutensa, iloisuutensa ja todellinen kykynsä rauhoittaa viholliset sekä lopettaa riidat. Hänen läsnäolonsa joukossa on aina hyväksi.

Tunne-elämä
Vaaka-ihmiselle muodostavat tunteet tärkeän osan elämästä. Koska hänen on täysin mahdotonta elää yksin, hän etsii lakkamatta sopivaa puolisoa täydentämään omaa persoonallisuuttaan. Vaaka-ihminen on intohimoinen ja aistillinen ja osoittaa rakkautensa näkyvästi ja pienin lahjoin. Koska hän haluaa innokkaasti miellyttää, hän ottaa huomioon kumppaninsa oman persoonallisuuden ja yrittää kaikin tavoin ymmärtää häntä ja antaa kaiken minkä voi.

Vaaka-ihminen on viehättävä elämäntoveri, vaikka syytä on muistaa, että hänen häilyväisyytensä tekee hänestä osittain uskottoman.

Ammatit
Vaaka-ihminen on aina kiinnostunut työskentelemisestä yhdistyksissä tai muiden puolesta. Koska hän ei ole luonteelstaan hyökkäävä, hänen on turvauduttava muihin ihmisiin saadakseen kykynsä esiin.

Yleensä häntä viehättävät paljon enemmän taiteelliset kuin tieteelliset ammatit.

Vaaka-ihmisistä tulee kampaajia, manikyristeja ja hierojia. He ovat myös tanssin ja baletin opettajia, koreografeja jne. Naiset menestyvät mannekiineina ja alusvaatteiden, jalokivien ja keramiikkatuotteiden myyjinä.

Vaa'at soveltuvat niin ikään kaupallisiin tehtäviin diplomaattisen esiintymisensä ansiosta. Asianajajina he ovat taitavimpia sovittelu- kuin avioerotapauksissa.

Lääkäreinä he valitsevat kernaasti plastiikkakirurgian samoin kuin ihotautialan ja munuais- sekä rakkosairauksiin erikoistumisen.

Heitä tapaa myös sisustussuunnittelijoina ja ikkunasomistajina. he rakastavat kaikkien taiteellisen ilmaisun muotoja. Heistä saattaa tulla taidemaalareita, muusikkoja tai kirjailijoita.


ei pidä paikkaansa, vai mitä? :D

^miia^^Vaaka :)Luonut: ^miia^^Torstai 04.09.2008 21:38

VaaÂ’an vuodenaika

Syyspäivän tasaus aloittaa Vaakojen ajan. Yö alkaa olemaan päivää pidempi ja luonto aloittaa varovaisen valmistautumisen tulevaan talveen. Aamuisin saa varautua pukeutumaan lämpimästi ja raaputtelemaan ohutta jääriitettä auton tuulilasista. Päivisin aurinko lämmittää ilman joskus hyvinkin kesäiseksi. Vuodenaikansa vaatimusten mukaan Vaaka on hyvin sopeutuvainen erilaisiin olosuhteisiin ja pystyy tasapainoilemaan kiistatilanteissa puolelta toiselle kunnes taistelevat osapuolet eivät enää itsekään tiedä mistä kaikki sai alkunsa. Vaaka-ihmisillä on muita merkkejä useammin vaikeuksia päättää mitä he itse haluavat ja tasapainottaessaan muiden ongelmia heillä ei tahdo jäädä aikaa miettiä omia asioitaan.

Hallitseva planeetta

Rakkauden Jumalatar Venus hallitsee Vaa’an merkkiä ja tämän planeettaenergian mukaisesti Vaaka-ihmisen voi tunnistaa hänen tavastaan hymyillä mitä ihmeellisimmissä tilanteissa ikään kuin kaunis hymy voisi hälventää kaikki häiritsevät tekijät siitä paikasta. Yllättävää kyllä juuri näin usein tapahtuu kun Vaaka joutuu johonkin ristiriitatilanteeseen. Pelkällä hymyllään hän sulattaa jään ja asiasta voidaan jälleen keskustella. Vaakaan on hyvin helppo ihastua, sillä hän tuntuu puhuvan ja hymyilevän juuri sinulle vaikka ei itse olisi sinua edes havainnut yleisön joukosta. Vaaka on ihana ja huomaavainen ihminen ollessaan tekemisissä ystäviensä ja tuttujensa kanssa, mutta parisuhteessa hänestä paljastuu kokonaan uudenlainen piirre: Alitajuinen tarve määrätä mitä tehdään ja milloin tehdään.

Rakkaus

Jotta henkilökohtaiset ihmissuhteet löytäisivät oikeille raiteille tulee Vaa’an oppia pitämään puoliaan ja ilmaisemaan oma kantansa myös silloin kun hän on normaalissa vuorovaikutustilanteessa muiden ihmisten kanssa. Muuten paine elämän mielekkyyden löytämiseksi kaatuu liian raskaana kumppanin niskaan eikä keskinäisen ymmärryksen syntyminen ole mahdollista. Rakkauselämäänsä tyytymätönkin Vaaka jaksaa hymyillä elämänsä tyhjyyden edessä, mutta todellisen lämmön puuttuessa se on helppo kokea ivallisuudeksi rakastettua kohtaan. Johtavana ilma-elementin merkkinä Vaaka tarvitsee itselleen tilaa tehdä tänään tätä ja huomenna tuota. Jotta tämä olisi mahdollista täytyy molempien osapuolten olla tietoisia Vaa’an taipumuksesta pyrkiä miellyttämään kumppaniaan oman elämänsä kustannuksella. Vaakaa täytyy aina vähän potkia omiin hommiinsa.

Seksi

Seksuaalisesti Vaaka on viileä tyyppi, joka kyllä osaa saada toisen ihastumaan itseensä lumoavalla flirtillään, mutta ei vahingossakaan päästä ohjia käsistään ennen kuin on varma vastapuolen sopivuudesta omaan elämäänsä tai sen hetkiseen tilanteeseensa. Mielipide kumppanin sopivuudesta tulee vaihtelemaan kylmän ja kuuman välillä monta kertaa ennen ratkaisevan askeleen ottamista ja tietysti vielä sen jälkeenkin. Eroottisesti Vaaka pystyy bluffaamaan kumppaniaan jonkun aikaa, mutta sitten kun mitta alkaa täyttymään kääntyy kelkka kerrasta päinvastaiseen suuntaan ja saman peiton alle ei ole enää mitään asiaa. Rakastunut ja valinnastaan varma Vaaka täyttää kumppaninsa hurjimmatkin odotukset ja johdattaa tämän sellaiseen nautintojen keitaaseen, jonne toinen on varmasti valmis jäämään loppuiäkseen.

VaaÂ’an valttikortit

Vaaka on yhdistävä symboli, joka tuo ihmisiä yhteen, vertailee ilmiöitä ja pyrkii puolueettomaan harkintaan. Hänen näköalansa ovat laajat ja hän yhdistää ristiriitaisia näkemyksiä yhteen, silottelee ja sovittaa. Vaaka on mestari sopeutumaan ja tekemään kompromisseja etsiessään rauhaa, sopusointua, kauneutta ja kauniita muotoja. Hän on idealisti, joka tähtää yksilöiden ja ryhmien vuorovaikutuksen lisäämiseen. Vaa’alla on halu antaa itsestään jotain arvokasta muillekin vaikkapa esiintymisen kautta.

VaaÂ’an heikkoudet

Vaakamaisena ongelmana voidaan ehdottomasti pitää päättämättömyyttä kahden tai useamman vaihtoehdon välillä, mikä saattaa heijastua epäitsenäisyytenä ja pinnallisuutena. Alttius ulkopuolisille vaikutteille ja äärimmäisten vaihtoehtojen kokeileminen saa lähiympäristön joskus hermoromahduksen partaalle. Liiallisten kompromissien kanssa taiteilu johdattaa Vaa’an joskus melkoiseen umpikujaan, josta ei enää kompromissilla selvitä.

VaaÂ’an sairaudet

Nestetasapainoon liittyvät ongelmat ovat Vaa’an omaisuutta. Munuaissairaudet, virtsarakon tulehdukset ja sokeritauti vaativat keskittymistä ruokavalioon, mikä ei ole niinkään helppoa makean persolle Vaa’alle. Hormonihäiriöt ja gynekologiset tulehdukset aiheuttavat usein huolia. Kansanomaisista sairauksista saa Vaaka omakseen iskiaksen ja noidannuolen.



^Micaize^[Ei aihetta]Luonut: ^Micaize^Keskiviikko 25.06.2008 02:31










VAAKA tutustuu vieraisiin, flirttaa, tanssii ja laskee leikkiä.
- Vanhemmat »