IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 4 828 (1.7.2008 alkaen)
Koko
185 jäsentä
Tyttöjä: 167 (91 %)
Poikia: 18 (9 %)
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 127 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,3 vuotta

Jäsenet (185)

Kapsu^^pronsuMialiisahhennacMillatar^lasse^^Efotoe|inna^FB1^an-chanSamTheSamSappokinuskiufoMinde-sanMalin^^_ArkkisN

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTorstai 04.03.2010 20:16

mistä mää saan ladattua simsin ittelleniii

kakkosen

ku eiks ea:n sivuilla oo sillane ihku juttu mist voi ladata sen sillee et maksaa sen ? tai sit ei, koska mää en löydä, apua ):

TutraVittu mitä paskaa!Luonut: TutraPerjantai 15.01.2010 01:08

Pikkusisko on ottanu Simssin ja heittäny levyn vittuu ja salee se on jossaki ihan naarmuilla ja hajalla! >:( Vitun pikkulissu, saatana!

Minde-sanNy menee käämi!Luonut: Minde-sanTiistai 06.10.2009 00:58

Stana.. yritin pelata Simssiä, niin kone alko urputtaa, ettei sitä oo asennettukaan.. no ei siinä muuta, pelit pois koneelta ja uudet asennukset.. niin saatana alko se asennushommakin temppuilla.. Kerpele mä poistan taas kaikki ja annan koneen olla.. kokeilen huomenna uusista, jos tää homokin olis vähän suopeammalla tuulella.. *mulkoilee konettaan rumasti*

FisulapsiYhyy!?Luonut: FisulapsiLauantai 12.09.2009 01:33

Kertokaa mulle miksei tää kone suostu asentamaan sims kakkosen lisäosia. Tai asentaa ensin ihan oikein mutta kun se lopussa ilmottaa että haetaan päivityksiä se sanooki että tapahtu virhe ja asennus peruutetaan.

Käyttöjärjestelmä on windows 7 ultimate.

Lol. D:

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTorstai 10.09.2009 23:44

voiiii helvettii...

:DDD

pienoisen repsahduksen aiheutti kun kirjauduin sisään ja kyyläsin tossa uusia pvkirjamerkintöjä. sii oli sit vieres tietty ne viimeksi kirjautuneet u know ? sii oli jollai oletuksena si simsistä otettu kuva ja mää aattelin että see ois jotenki tuttu...

no vittu mun ottama kuvahan se on, mun jostai randomsita tarinastani ! :D voi helevetti, ei siitä oo kun vasta kaks vuotta kun niitäki iha fiiliksissä rustailin :DDDD

voi perkele.

HAHA.

hitto kun en tsekkaillu että millä nickillä on :D

lotsmoyläkerrasta kuuluu;Luonut: lotsmoKeskiviikko 09.09.2009 22:12

MITÄ HELVETTIÄ OIKEESTI MUN PIZZA PALO JA TUOLLA EI OO PALOKUNTAA MITÄ IHMETTÄ NO POLIISI NONI MENE TONNE NONII SIITÄ NOI KIVASTI PYSY SIELLÄ.

vähänajan kuluttua;

EI TÄÄ VOI MENNÄ NÄIN OIKEESTI SUORAAN SANOTTUNA VOI PERSE. SE KUOLI.

siskoni siis pelasi simssiä...

anselmi-Helposti addiktoivaa...Luonut: anselmi-Perjantai 28.08.2009 20:06

Tulipa tässä ehkä jonkun vuoden tauon jälkeä pelattua taas The Sims 2'ta eilen, ja jonkinlaisesta koukkuuntumisesta kielii se, että pelasin sitä suunnilleen koko päivän ja näin lisäksi unta aiheesta (kamalaa painajaista missä mun lapsi kuoli omg :'''D tai ehkä se ei ollu painajainen).

Hauskaa.

NemimondeWippiiiLuonut: NemimondeMaanantai 10.08.2009 05:42

Tuli sims kakkosta taas tahkottua :) Kohta pääsevät jo pois yliopistosta (Paitsi JP)

Oon laittanu kaikki meijän tyttöjen hahmot osakuntaan, siellä mukavasti välillä lattialla tullut nukuttua.
Ärsyttää vaan kun eivät oo kampukselta raahanneet kertaakaan tavaroita, vaan koko ajan pelkkää pizzaa (mitä helvettiä siinä pitäis tehä, että saa sitä tavaraa? Täysin tyhjä talo ja rahat nollassa vai mitenkä?)

Mut sillei nyt opin ottamaan suht läheltä hyviä kuvia onneksi, ennen ei meinannut oikein onnistua.
En uskaltanut laittaa Hennin simiä tänne, sendin sille sit ite vaikka sen kuvan.
Maija ja Minna kuiteski viel galleriassa nii ne voi kahtoo tuolta kansiosta ^^ Toisaalta voishan Hennikin mutta ääh.

Niijuu, ja voin poistaa ne sit jos haluutte, pelolla nyt oon että apua tuutteko murhaamaan mut kun ne osaks näyttää ja osaks ei näytä teiltä :S

Mut oli hauskaa seurata lähempää, ainoo että kaikki kokoajan menossa saunaan jos ei vahi :D Sit hirvee duunailu kun koitan olla käyttämättä koodeja mut ei oo sänkyihin varaa nii energiat heittelehtii aika alhaalla ja usein kellään ei oo tarpeeks kivaa vaikka just hankin sinne stereot ja tikkataulun huippuoppilas-rahoista.

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregLauantai 01.08.2009 00:17

Omnomnomnomnom.

Frank on raskaana.

:333

boolprop on kiva keksintö.

Hihii. Saa onnitella :D

Aww. Sulosta. Ei jaksa kuitenkaa kaksosia hommata :D paitsi jos tulee nii tulee. Toisaalta olis söpöö jos tulis tyttö ja poika.

Omnomnomnom.

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregPerjantai 31.07.2009 22:37

En oo saanu niit vielkää takas naimisiin 8< Frankin syytä angst, en tykkää. Se haisee. Sillä ja Gerrulla oli ensipelehdintä (nauran tolle sanalle) sit oli kauheen myöhä ja Frank käski Gerrua häipymään ja sit se haisi ja sit se ei menny suihkuun. Nyt sit Gerru vaa nyrpistelee nenäänsä sille eikä pysty tekemään mitää Frankille (kuulostaapa pervolta), ei tuu mitää valikkoo ku klikkaa Frankia 8< Frank on jättäny Gerrun alttarille jo varmaa viis kertaa, argh. Sit mä aina tallennan ennen häitä ja sit meen naapurustoon tallentamatta ja uusiks. Aina Gerru järjestää häät, sitte laitan vihkikaaresta että mene avoliittoon vai mikä olikaan, sit Frank tulee automaattisesti sinne vihkikaaren alle mut sit ku tulee se videojuttu tai se, nii Gerard on laittamas sormusta ja Frankin käsi tärisee sit se juoksee karkuun. Ei oo kivaaaaaa
Nyt sit teen silleen, et pelaan Frankilla ja laitan sillein ne menemään naimisiin. Ja nyt jumalauta jos Gerru sit jänistää 8< Mä en tajuu miks se Frank ees juoksi karkuun, ku niil on suhteet satasissa ja yhyy.