IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
27.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 4 131 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
216 jäsentä
Tyttöjä: 170 (79 %)
Poikia: 46 (21 %)
Keski-ikä
37,0 vuotta
Otos: 156 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta
Ylläpitäjä
Millie
Valvojat
janga

Jäsenet (216)

_josuuu_{eewa}ämiliaNeiti-oulu-83-migoto-TailsTheFoxMilumilu||ekku||Jen-GINGA-McKeZhazhapansy-maakku-Silvia-MorttiS
tuomari katja korhonen

FIN63040/08* strawberryfiel* narttu* 270 siperianhusky

"6kk vanha aavistuksen matalaraajaisen vaikutelman antava narttup. jolla hyvät pään mittasuhteet, miellyttävä ilme, hyväkantoiset oikean kokoiset korvat, hyvä kaulanpituus. ikäisekseen hyvä eturinta ja runko, aavistuksen pitkälanneosa, hyvä lantio. hyvä häntä. erinomainen karvanlaatu kokonaisuuteen sopiva raajaluusto. hyvät käpälät. tasapainoiset kulmaukset. liikkuu yhdensuuntaisesti ja tasapainoisesti. arastelu käsiteltävänä tarvitsee kehätottumusta."

^^frozen^^Olipas kivaa eilen..Luonut: ^^frozen^^Perjantai 01.05.2009 16:30

Eilen siis Nekku yritti karata...Vähäksi aikaa päästettiin kettingistä irti ja katottiin et noh ei se karkaa..Sit se näki jotain kivaa ja päätti et nyt mennään eikä meinata.. Ei onneks kerinny tielle asti vaan jäi haistelemaan jotain ojanpohjaa. Herkuilla sit anto ottaa ihtensä kiinni..

Eikä päivän kommellukset siihen loppunu... Yöllä kello 4.45 Nekku alko ulisemaan sängyn alla.. Katoin sit et mikä sillä oli hätänä ni se oli ahtanu itsensä sängyn alle sillai et se oli seinän ja sängyn jalan välissä(niinku on monesti aiemminki ollu) mut nyt oli jääny lonkista/perseestä kiinni....Sit se tuliki sohvalle sängyn viereen nukkumaan hetkeksi... Ja aamulla 10 maissa Nekku hyppäs sängylle meijän keskelle nukkumaan... :D

jammuliiniMun <3Luonut: jammuliiniKeskiviikko 29.04.2009 01:53

tälläne poika meille tulee :)
Ihana ilma ja koirakin nautti :)

Sit ku viel jotain selviäis illasta ;P

pikkutiikeri_88kasvaa...Luonut: pikkutiikeri_88Torstai 26.03.2009 21:48

koiruus kasvaa jo niin vauhdilla... oli vain 5kg 15.2. ja nyt alkaa olemaan kohta kymppi rikki... ensi viikolla tehoste rokotukset ja rabies... korkeuttakin alkaa olemaan... ennen meni helposti pää pystyssä tuolien alta, nyt alkaa selkä raahautua penkkien alareunaan... :}
eilen 5.3. oli tytskyn eka rokotua ja samalla sirutus... ei puhunut likka mitään, kun oli raksuja edessä niin paljon ettei muuta joutanut ajatteleen...

niin ja sekin että kun nyt on autotta niin piti kävellä lekurille ja pikkanen oli tietenkin vähän väsyksissä... näytti siltä että olisi mieluusti laittanut nukkumaan lääkärin pöydälle...

roissa: nelosrokote + siru(rekisteröitynä) 74€

pikkutiikeri_88HANI <3Luonut: pikkutiikeri_88Lauantai 14.02.2009 02:48

pieni rakkauspakkaus hani pallero tuli kuivaniemestä roihin... ;] tänään 13.2.2009
ja on jo tosi väsy kun oltiin niin myöhään liikenteessä... :]

hani on syntynyt 11.12.08

*strawberryfiel* narttu
Juu tänään oli Nekun eka rokotus ja hyvin meni. Ei tienny tyttö mitään kun vähän rapisuteltiin namipussia nokan eessä ja samalla tuikattiin rokote menemään. Paljon paremmin ei ois voinu mennä. :) Saihan Nekku sit tietty namin rokotuksen jälkeen et jäis hyvä muisto käynnistä. Sydän kuulosti hyvältä ja korvat, silmät ja suu näytti hyvältä. Kuukauden päästä sitten uusiksi rokotus.. :)
Oltii veto hommissa ja mentiiki matkalla sitte käymää serkulla ja Taco pääsi leikkii siel serkun kultasennoutajan kanssa no ne leikki ja Taco meni semmosen pienen rinteen kovalla vauhdilla pihalla alas ja törmäs suoraan oikea kylki/lonkka edellä marjapuskan ympäröimää semmoseen puu kehykseen, suoraan siihe kulmaan..

Poika ehkä kaks metrii siit käveli kovasti valittaen ja vinkuen ja lösähti maahaan vaan makaamaan ja siin se hetken valitti ja mie yritin rauhotella. sit se hiljenty ja makas vaan ja lähtiki sitte koht juoksee ja leikkii taas.. kyllä vähän säikäytti enemmäki..

Painelin varovasti kylkeä ja lonkkaa mutta ei onneks aristanu ja ei tullu mitään haavaa tai naarmua.

Nyt lähipäivät seuraan ettei ala ontumaan yms ja otetaan muutenkin iisisti.
Nekku oli viime yönä vähän innostunu leikkimään olohuoneessa...Pöydällä ollut paperirulla oli saanut kyytiä ja paperit oli tietysti revitty ja levitetty pitkin lattiaa ja rulla löytyi keittiöstä puoliksi pureskeltuna. Kukasta oli käyty kaivamassa multaa ja sitä olikin sit pitkin pöytää,sohvaa ja lattiaa. Pari kynttilää löytyi lattialta joista kaksi pureskeltuina ja osaksi muruina ja yksi vain oli pitänyt tiputtaa pois pöydältä. Digikamera oli pitäny vetää lattialle ja pari kaukosäädintäkin. Onneksi eivät olleet rikki.

Mutta miten tuommoselle söpöläiselle voi olla vihainen?Tietysti Nekkua toruttiin mutta eihän sille kauaa vihainen voi olla, se vaan on liian söpö :)