IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
29.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 806 (1.7.2008 alkaen)
Koko
196 jäsentä
Tyttöjä: 84 (43 %)
Poikia: 112 (57 %)
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 135 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,6 vuotta
Ylläpitäjä
ResidentEvil91

Jäsenet (196)

Jusp3[Miss_Me]The_MechanixJÃ¥nsQzZNukkumattiviltsu2BABYshishiBANGmallory1EmiLinnCicce-SuperBeast88Ramses89[led]jjanzku99mattujeSamTheSam
- Vanhemmat »

suicide^^Waiting for...Luonut: suicide^^Tiistai 05.08.2008 14:24

http://www.youtube.com/watch?v=vBCIN5ld8BQ <--- uusin resident evil leffa tämä vuoden lopussa tai ens vuonna :D
Ohjaus: Russel Mulcahy

Jatketaan pelielokuvien parissa ja vuorossa on uusin Resident evil. Olen pitänyt ensimmäisestä elokuvasta lähtien Resident eviliä parhaana pelielokuvana ja siellä kärkipäässä se edelleen keikkuu. Kaksi edellistä osaa olivat ärsyttäviä kuten hyvien TV-sarjojen tuotantokausien viimeiset jaksot ja päättyivät jatkuvasti erikoisempiin tilanteisiin. Kolmosessa mennään jo niille rajoille, että tilanne alkaa vaikuttaa todella epätodelliselta.

Elokuvassa seurataan Alicen matkaamista autiomaassa jossa hän törmää kakkososasta tuttuun entiseen Umrella-yhtiön sotilaaseen ja "GTA motherfucker" LJ:hin sekä muihin eloonjääneisiin, jotka ajelevat pitkin autiomaata. Elokuva ei tarjoa paljoa uutta ja zombie-dobermannit ovat täyttä paskaa. Ensimmäisen elokuvan zombiekoira oli ihan "nerokas" keksintö mutta T-viruksen levittyä maailmalle, ilmeisesti kaikista koirista tuli dobermanneja. Kakkososassa se oli jo liikaa ja kolmosessa en enää ymmärrä miksi? Massiivisen Las Vegasin zombie-kohtaus oli myös jokseenkin naurettava. Keskellä aavikkoa on yksi pieni kontti, jota ollaan juuri alkamassa siirtää autolla kun sen luukku aukeaa ja zombeja alkaa juoksennella ulos. Ok, tässäkin olisin ehkä 10-20 zombia ymmärtänyt mutta ne 500 muuta olisi voinut jättää pois. Kaikki kun näytettiin tulevan ulos samasta kontista. Elokuvasta voi myös tunnistaa ehkä jonkinasteisia matkimisia, sillä eräässä kohtauksessa zombia yritetään kesyttää. Kameraa, kännykkää ja palikkapeliä räpeltävä zombie muistuttaa George Romeron "Kuolleiden päivä" elokuvan zombia, joka oppi asioita. Negatiivisuuksista on hyvä siirtyä niihin positiivisiin asioihin sellaisen kohtauksen kautta, jossa oli molempia. Tuo kohtaus lienee, korppi-zombiet, joista väistämättä tuli mieleen Hitchcockin "Linnut". Kohtaus ei oikeastaan mistään muusta muistuttanutkaan ja tuntui tämän takia suoralta kopiolta. Loppujen lopuksi olin kiitollinen ettei aavikko ollut täynnä dobermanneja. Korpit olivat loppupeleissä aika hyvin keksitty uudistus sillä hetkeä aikaisemmin elokuvassa nähdään korppi syömässä kuollutta zombia ja mitäs tästä voisikaan sillä hetkellä ajatella? aivan.
Edellisiin elokuviin verrattuna toimintaympäristökin vaihtuu kaupungista ja ahtaista laboratorioista kuivaksi aavikoksi. Elokuvassa tuodaan esille myös paljon uusia asioita ja tarinaa nidotaan yhteen jättäen ne tärkeimmät palaset ilmeisesti elokuvasarjan päättävään neljänteen osaan. Kokonaisuuten elokuva on "ihan ok", näyttävä verinen zombiemättö ja ehkäpä paras Resident Evil.


***
- Vanhemmat »