IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
16.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 638 (1.7.2008 alkaen)
Koko
79 jäsentä
Tyttöjä: 10 (13 %)
Poikia: 69 (87 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 61 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,4 vuotta
Ylläpitäjä
Masser^

Jäsenet (79)

nonjaamiceDisaster_pieceKiNGiS87MasterToolhenu\[JL]alkomaanilifesupportJeedeuz-ande--Hantta-Rikuu_SpyHobbitEquuleusallubeibehVrillian
- Vanhemmat »

säsnähienooo!Luonut: säsnäKeskiviikko 20.01.2010 21:43

mua ei päästetä enää ruotsi tunneil ja joudu oleee keskiviikkosi ainaki jonku aikaa luokavalvojan tunnil.. jei. tosi kivaa, ootan vaa sitä päivää ku se lv sanoo äitel siitä, si kuolen :)))

vauhtikana[Ei aihetta]Luonut: vauhtikanaPerjantai 22.05.2009 00:56

tikstikstiks huomenna pakkoråttinkoe

wäwePS. OON TAITEELLINENLuonut: wäwePerjantai 27.02.2009 21:48

MARIN KANSSA KENKÄYRITYS! AW NE KENGÄT MITÄ ETITTII : OOOOOOO
OOH
HIENOO TYTTÖ
ps. rikkaisiin naimisiin. jälleen!

pps. heli ja minä voitettiin enkuntunnil meiän väittely koko luokast, jotku vaan OSAA.
ppps. pakkoruotsi on perseestä
pppps. säälipisteitä
ppppps. ravistettava ennen käyttöä
pppppps. tossun al kaikki
ppppppps. OOTTE TYHMII

\_Tommi-Porvoo...Luonut: \_Tommi-Tiistai 23.12.2008 14:07

On ikuinen joulukaupunki. Siellä on tontut johtamassa ympäri vuoden.

tomatoxPakkoruotsiLuonut: tomatoxTiistai 18.11.2008 15:22

Suomen koulutusjärjestelmä on vaatinut jo ikuisuuden, että yläkoulussa jokainen opiskelee ruotsia lukiossa tai ammattikoulussakaan ei pääse siitä eroon. Pakkoruotsi, jäänne menneisyydestä, joka on edelleenkin piikki lihassa suomalaisnuorten keskuudessa.

Ruotsinkielen opiskelua perustellaan mm. että suomalaisyritykset käyvät paljon kauppaa Ruotsissa (nuorten tulevaisuus ja työnteko) ja pienen ihmisryhmän tarpeilla. Ruotsinkielisiä on Suomessa n. 5% väestöstä, joka tarkoittaa 260 000 henkilöä. Vaikka tämänhetkinen väkiluku maassamme kirjoitushetkellä on 5 324 121, tästä kun vähennetään ruotsinkielisten ja maahanmuuttajien yms. lukumäärä, jäljelle jää vajaat 5miljoonaa ihmistä, jotka puhuvat äidinkielenään suomea joista n.70% on sitä mieltä, että ruotsinkielen opiskelu pitäisi muuttaa kokonaan vapaaehtoiseksi.

Entäs sitten raha? Kuinka monta euroa vuodessa palaa siihen, että jokaiselle nuorelle opetetaan pakolla ruotsia? Viimevuonna oli suurta haloota mediassa siitä, kuinka on pakko lopettaa monia peruskouluja sen takia, että ei riitä rahaa enää pitää pieniä kyläkouluja. Mihin sitä rahaa menee? Siihen että yritetään saada suomalaiset osaksi “pohjoismaista perhettä”, pakottamalla.

Suomi voi olla kaksikielinen valtio, mutta mielestäni on turhaa enää heikentää entisestään nuorien englanninkielen taitoa sillä, että täytyy opiskella vielä ruotsia, vaikka luultavasti et tule sitä koskaan ihmeemmin tarvitsemaan. Suomalaisnuoret käyttävät pääasiassa englantia asioidessaan esim. Tukholmassa.

Tästä jatketaan kohti pakkoruotsitonta Suomea.

www.pakkoruotsi.net
- Vanhemmat »