IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
20.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 211 (1.7.2008 alkaen)
Koko
371 jäsentä
Tyttöjä: 312 (85 %)
Poikia: 59 (15 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 220 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,1 vuotta

Jäsenet (371)

Wankeezupackend[RATS]angieeShmi-lostsoul]iitu-sikaGonzMajika`lauraahpikke^^_Hennasd__Jamsi_Spiritus-88enm-aSirkkuuu``
- Vanhemmat »

mayra[Ei aihetta]Luonut: mayraTiistai 28.04.2009 22:23

Ei sillä etteikö Jesse sietänyt kipua, sillä hänen kipukynnyksensä oli varsin korkea. Mutta raapiminen tuntui vain varsin epämiellyttävälle, eikä poika toivonut toisen sitä harrastavan. Ei ainakaan noilla kynsillä.



muah, tästä tulee hauskaa.
Saksalainen supermarketin työntekijä koki melkoisen yllätyksen oltuaan purkamassa banaanilaatikoiden sisältöä kaupan hyllylle. Kesken purkuoperaation hän törmäsi 28 kilon kokaiinierään.

Banaanilasti oli lähtöisin Kolumbiasta. Saksaan se oli tullut Belgiasta Antwerpenin sataman kautta. Laatikot ovat todennäköisesti menneet sekaisin juuri Antwerpenissa.

- Joku on on ottanut vääriä laatikoita väärästä paikasta tai pannut vääriä laatikoita väärään paikkaan, poliisin tiedottaja Ludwig Waldinger sanoo.

Waldinger olisi kuulemma halunnut olla paikalla näkemässä ilmeet, kun huume-erän vastaanottajat löytävät laatikoistaan kokaiinin sijasta kasoittain banaaneja.

Leloup:DDLuonut: LeloupTiistai 24.03.2009 02:54

Mies karkasi vankilasta, jossa oli lusinut viisitoista vuotta. Hän murtautui taloon ja etsi sieltä rahaa ja aseita, mutta löysi vain avioparin nukkumassa. Hän kiskoi miehen vuoteesta ja sitoi hänet tuoliin. Sitten hän sitoi naisen sänkyyn, suuteli häntä kaulaan ja meni vessaan.

Vankikarkurin ollessa vessassa mies sanoi vaimolleen. "Tuo mies on karannut vankilasta! Hän ei varmaan ole nähnyt naista pitkään aikaan. Huomasin miten hän suuteli sinua kaulaan. Jos hän haluaa seksiä, älä vastustele. Älä edes ajattele asiaa, vaan anna hänen tehdä mitä hän haluaa. Mies on varmasti vaarallinen. Jos hän suuttuu, hän voi tappaa meidät molemmat. Ole reipas kultaseni! Minä rakastan sinua."

Vaimo vastasi: "Ei hän suudellut minua kaulaan. Hän kertoi olevansa homo ja kysyi,
onko meillä vaseliinia. Sanoin, että sitä on vessassa. Ole reipas kultaseni! Minäkin rakastan sinua!"

|Jönna|[Ei aihetta]Luonut: |Jönna|Maanantai 19.01.2009 01:56

JOOOO ! nimenomaa, mä en kestä :D:D:D ah, ei oo pitkää aikaa tuntunu tält. Hel-ve-tin hyvä fiiiiilis ! hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiits :)

- Vanhemmat »