IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
7.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 415 (1.7.2008 alkaen)
Koko
395 jäsentä
Tyttöjä: 271 (69 %)
Poikia: 124 (31 %)
Keski-ikä
37,6 vuotta
Otos: 301 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,3 vuotta

Jäsenet (395)

aNNe_pUNkMyApacheSuSuSkAMuhvelosussumäänRäpä-tätituuuuttiHimospoeme__han_ski__LillmuminSpeed^^TmanDragofixTöppis-Elliii

Jone_[Ei aihetta]Luonut: Jone_Torstai 12.03.2009 23:45

VESIMIES
Vesimies on vitun idiootti. Hän ei yleensä tajua mistään mitään ja kävelee kaikkien perässä. Hän kävelisi vaikka sillalta alas, jos joku kehoittaisi. Vesimies kuvittelee olevansa Einstein, mutta epäonnistuu kaikessa pahasti. Yleensä he saavat pelkkää tuhoa aikaan ja sitten tulee joku muu ja korjaa jäljet (yleensä kauris).
MOTTO: "En mä huomannut"
TYÖPAIKKA: puolison valitsema
AUTO: ei ole
Kyllä se horoskooppiki joskus on osuvinaan kohdilleen:

"Olet taas vähän sekaisin tunteidesi kanssa.
Houkutuksia on ilmaantunut liian paljon,
etkä tiedä mistä narusta vetäisit. "

..kyllä Suomi24 tietää!

AstritVesimies 20.1. - 19.2.Luonut: AstritPerjantai 21.11.2008 17:19

Sinua kaihertaa työasia, joka ei mennyt niinkuin piti. Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla tyytyväinen itseesi, elämäsi on mukavasti mallillaan

_Hathor_I'm Aquarius Luonut: _Hathor_Tiistai 18.11.2008 12:49

VESIMIES (AQUARIUS) 20.1. - 18.2.
Eläinradan yhdestoista merkki.
Hallitsevat planeetat: Uranus ja Saturnus
Symboli: vesimies, joka kaataa vettä maahan
Elementti: ilma
Onnenkivet: safiiri, opaali
Metallit: platina, uraani
Onnenluku: 4
Onnenvärit: vihreä, turkoosi
Onnenpäivä: lauantai
Onnenkukka: kultanarsissi
Vesimies on hyvin itsenäinen, eikä hän anna tavanomaisten käsitysten rajoittaa tekemisiään. Idealistisena ja innovatiivisena hän tuo asioihin tuoreita näkökulmia. Vesimies on kiinnostunut humanitaarisista kysymyksistä, ja hän kokeilee kaikenlaista löytääkseen oman identiteettinsä.
Vesimies on toisinajattelija, eikä hän arastele poiketa tavanomaisesta. Hän noudattaa omia periaatteitaan silloinkin, kun se merkitsee yksin taivaltamista. Vesimies kapinoi joukon mukana kulkemista vastaan, ja hän haluaa uudistaa asioiden nykytilan.
Vesimies perehtyy moniin ideoihin, joiden merkitys selviää vasta ajan mittaan. Osa ideoista todetaan myöhemmin pelkästään erikoisiksi, kun taas osa jättää tulevat trendit varjoonsa nerokkaan häikäisevästi. Vesimies saa syvää tyydystä kieltäessään vakiintuneet arvot, vaikka ne olisivat järkeviäkin. Kypsyessään hän oppii erottamaan jyvät akanoista ja ymmärtämään muuttuvia ajanjaksoja historian valossa.
Utopiaa etsiessään Vesimies on valmis kulkemaan polkunsa yksin. Tämän vuoksi ihmissuhteet ovat hänelle suuri haaste. Toisaalta Vesimies kaipaa epätoivoisesti toista ihmistä lähelleen, mutta toisaalta hän haluaa pysyä vapaana. Näitä vastakkaisia toiveita ei ole aina helppo sovittaa yhteen ja monien Vesimiesten on sopeuduttava elämään kompromisseja tehden.
Vesimies on kiinnostunut maailman tapahtumista ja hän osaa arvostaa eri kulttuurien anteja. Hän ei siedä ennakkoluuloisuutta, ja yhteiskunnallinen epäoikeudenmukaisuus ja riisto järkyttävät häntä syvästi. Huoli muiden ihmisten kohtalosta auttaa Vesimiestä tajuamaan, että yksilö on vastuussa kokonaisuudesta.
Miespuolinen Vesimies on yleensä melko pitkä, ja hänellä on notkeat jäsenet ja vahvat luut. Hän vaikuttaa usein mietteliäältä, ja kun hän on kiinnostunut jostakin, hänen silmänsä tuikkivat ja kulmakarvansa kohoavat. Hän kävelee nopeasti, ellei ole ajatuksiinsa vaipunut - silloin hänen askeleensa voivat olla epäsäännöllisiä ja pää hieman kumarassa.
Vesimies haluaa ilmaista omaperäisyyttään ja hän on kiinnostunut hankkimaan kokemuksia, jotka auttavat häntä lujittamaan minäkäsitystään. Luopumalla perinteiden noudattamisesta hän saa selville, mihin hän todella uskoo ja miten hän voi hyödyntää ainutlaatuisia huomioitaan.
Vaihtoehtoiset elämänmuodot kiehtovat miespuolista Vesimiestä. Hän on kiinnostunut myös siitä, miten nykyajan teknologiaa voidaan käyttää planeettamme parantamiseen. Hän on erittäin järjestelmällinen, ja hän yhdistää tämän piirteen taitavasti järkeen etsiessään uusia ajattelun rajoja. Järkeily voi muuttaa Vesimiehen vietit henkiseksi toiminnaksi, ja tyynen rauhallisen olemuksensa vuoksi hän saattaa vaikuttaa melko huolettomalta. Kun Vesimies vihdoin löytää elämäntehtävänsä, hänen elämänsä on sen jälkeen hyvin selkeää ja määrätietoista.
Miespuoliselle Vesimiehelle läheinen ihmissuhde on tärkein koetinkivi. Parisuhteessa hän saa myös tilaiduuden paljastaa sisimmät ajatuksensa.
Tyypillisellä naispuolisella Vesimiehellä on vahva luusto ja sopusuhtaiset kasvot. Hänellä on kirkkaat, eloisat silmät, kaunis iho ja avoin luonteenlaatu. Kiihtyessään hän heiluttaa kovasti käsivarsiaan, ja silloin hänen koko vartalonsa aivan kuin sähköistyy.
Vesimiehen luonne on pohjimmiltaan arvaamaton. Hänen tunteensa muuttuvat usein ilman ennakkovaroitusta, ja tämä voi aiheuttaa hämmennystä. Toisinaan hän kaipaa muiden ihmisten seuraa, mutta sitten yhtäkkiä hän vetäytyy yksinäisyyteen etsimään mielenrauhaa.
Vanhetessaan naispuolinen Vesimies oppii olemaan välittämättä mielialansa vaihteluista ja se antaa hänelle lisää itseluottamusta ja sisäistä rauhaa. Vesimiesnainen on hyvin sopeutunut maailmaan ja ihmisiin, ja hän nauttii seurustelusta pienissä ja suurissa yhteisöissä. Usein hän myös tukee ryhmiä, jotka pyrkivät parantamaan muiden elämää. Vesimiesnaisen täytyy seurata omatuntonsa ääntä, ja hän onnellinen vasta ymmärrettyään, miten voi noudattaa omia periaatteitaan. Hän haluaa löytää kumppanin, joka pystyy hyväksymään hänen itsenäisyytensä ja ymmärtämään hänen laidasta laitaan heilahtelevaa mielialaansa.
Vesimies ei pidä siitä, että hänet pakotetaan sopeutumaan yhteiskuntaan, ja häntä kiehtoo ajatus maailmanlaajuisesta kylästä. Todella ahdistuneena Vesimies käyttäytyy kapinallisesti. Hän pitää uusista tekniikan sovellutuksista ja usein hän hankkii uusimman vempaimen hyvin nopeasti.
Vesimies vihaa kaavoihin kangistumista, mutta jos näin pääsee käymään, hän ottaa avomielin vastaan kaikki yllättävät ja jännittävät tapahtumat, jotka tuovat vaihtelua elämään. Hän suostuttelee usein muita muuttamaan mielipiteitään, mutta itse hän on jokseenkin joustamaton. Vesimies on usein pasifisti, ja hän kavahtaa ajatustakin väkivallasta.
Rakkaus ja yhteensopivuus
Läheisyys sekä kiehtoo että pelottaa Vesimiestä.
Hän kaipaa kiihkeästi läheistä suhdetta, mutta toisaalta hän pelkää kovasti sitoutumista ja haluaa viettää aikaa myös yksin. Tästä voi aiheutua todellista turhautumista. Vain kokemuksen kautta Vesimies oppii sovittamaan yhteen läheisen suhteen ja itsenäisyyden tarpeen.
Rakkaus ja intohimo
Vesimiehessä on sähköistä vetovoimaa. Itse hän kiinnostuu ihmisistä, jotka erottuvat väkijoukosta. Hän etsii henkistä yhteenkuuluvuutta ja nauttii älyllisestä flirttailusta. Ihastunut Vesimies saattaa kätkeä tunteensä käyttäytymällä torjuvasti ja esittämällä vaikeasti valloitettavaa. Juuri kun toinen on luovuttamaisillaan, Vesimies voi yhtäkkiä lyödä korttinsa pöytään.
Vesimies on joskus hyvin pidättyväinen partnerim ja hänen on vaikea ilmaista tunteensa. Pinnan alla piilee viileää intohimoa, jota monet pitävät kiehtovana. Vesimiehestä on kiihottavaa jakaa ajatuksensa partnerin kanssa, ja hänen aistillisuutensa on erittäin kekseliästä. Jos suhde kuitenkin syvenee liian kiihkeäksi, Vesimies saattaa muuttua jälleen pidättyväksi.
Vesimiehellä ei ole mitään kiirettä sitoutua pysyvästi. Mikäli hän saa suhteessa tarpeeksi yksityisyyttä, hän on huomaavainen, virkistävä ja hauska kumppani. Ajan mittaan ja oikean kumppanin avulla Vesimies pystyy avautumaan ja solmimaan syvän suhteen.
Avioliitto
Voitettuaan pelkonsa ja mentyään naimisiin Vesimies on uskollinen ja määrätietoinen puoliso. Hän tarvitsee riittävästi vapautta ja varauksetonta rakkautta ja tukea. Jos Vesimiehen kumppani on vaatelias ja riippuvainen, tiedossa on väistämättä ongelmia. Herkkä Vesimies tuntee olonsa turvalliseksi vain todellisen ystävän seurassa.
Vesimies tuo avioliittoon lukuisia harrastuksia ja paljon uusia ihmisiä. Hän ei koskaan laiminlyö laajaa tuttavapiiriään avioliiton vuoksi, sillä hänen on vaikea viettää aikaa vain yhden ihmisen seurassa.
Vesimiesvaimo odottaa miehensä osallistuvan aktiivisesti kotitöihin ja perheen kasvattamiseen. Hän ei ole materialistinen. Miespuolista Vesimiestä voi ahdistaa herttainen kotielämä. Hän on idealistinen ja valmis tekemään omat velvollisuutensa, mutta silti hän haluaa vaimon, joka ottaa päävastuun lasten kasvatuksesta.
Yhteensopivuus
Vesimiehet tulevat hyvin toimeen muiden ilman merkkien kanssa. He kommunikoivat paljon keskenään ja pitävät vapaasta ja rennosta suhteesta. Tällaisella suhteella on hyvät mahdollisuudet onnistua. Tulen merkit täydentävät Vesimiehiä, ja he tarjoavat näille jännitystä, toimintaa ja intohimoa. Virkistävän suhteen lisäksi Vesimiehet saavat tarvitsemaansa tilaa. Hyvä yhdistelmä lukuun ottamatta ehkä Leijonaa.
Veden merkit ovat erittäin tunteellisia, ja se voi olla useimmista Vesimiehistä tukahduttavaa. Ilman huomattavia kompromisseja suhde ei kestä kauan. Käytännölliset ja sopeutuvaiset maan merkit eivät ehkä osaisi arvostaa Vesimiesten radikaaleja ajatuksia. Yhteenotot ovat todennäköisiä, ja ne ovat uhka kestävälle harmonialle.
Vesimies ja muut merkit

Oinas Kiehtovaa rakkautta
Härkä Hieman tylsä
Kaksonen Täydellistä onnea!
Rapu Katastrofi
Leijona Itsepäinen kumppani
Neitsyt Mikä vitsi!
Vaaka Raikas ja riemukas suhde
Skorpioni Kiinnostava...
Jousimies Huippukiihkeää
Kauris Yllättävän mahdollinen
Vesimies Todelliset sukulaissielut
Kalat Kiihkeä, mutta lyhyt suhde
OINAS
Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai olutta.
Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka perse olalla, paitsi siinä vaiheessa
kun oinas vetää tyylikkäät ilmalennot baarin portaissa ja hukkaa kännykkänsä.

HÄRKÄ
Vetää pullotolkulla mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät lupsamaan ja
härkä saa jopa pari sanaa suustaan. Ensin härkä väsyy, sitten pari paukkua
lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää
kotiin, mutta saattaa toisinaan herätä mukavan lämpöiseltä vessan lattialta.

KAKSONEN
Kaksonen ottaa reippaasti ja sen kyllä huomaa. Suu käy ihan yhtä paljon kuin
selvänä, ainoa poikkeus on, että puhe sammaltaa. No, kädet käy sitten sitäkin
enemmän, ei ole väliä onko oman vai vieraan jalka kyseessä...

RAPU
Rapu ryyppää kalsarit kotona, toisinaan lähtee baariin, mutta siellä yleensä
muistaa olla siivosti. Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei
riitä puhuttavaa yhtä viikkoa pidempään. Ravut ovat taipuvaisia tissutteluun.

LEIJONA
Leijonalla ei pahemmin ääni muutu kellossa, meno vaan yltyy. Jos
leijonalle on normaalia hyppiä pöydillä ja pussata baarimikkoja, tuskin
kattorakenteetkaan jää huomaamatta. Kunhan vain kaikki huomaa!

NEITSYT
Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä säästeliäästi
aina kahteen paukkuun asti. Sen jälkeen lasissa alkaa olla enemmän
viinaa kuin lantrinkia. Ja sen kyllä huomaa, estyneestä neitsyestä tulee seksipeto ja
vähintään naisten/miesten naurattaja.

VAAKA
Vaaka on yhtä hilpeä kännissä kuin selvinkinpäin, lisäksi meno alkaa yltymään
ainakin flirttailun suhteen. Vaaka suostuu juomaan vain hienosta lasista
pikkusormi pystyssä. Aamu meneekin sitten vieraassa asunnossa alushousuja
etsien.

SKORPIONI
Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä.
Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin, eikä unohda tehdä sitä
selväksi olipa kyseessä varattu tai vapaa saalis.Loppuillasta hän
saattaa jopa laittaa rähinän pystyyn, mikäli samaa tyyppiä onkin saapunut iskemään
kilpailija...

JOUSIMIES
Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa sotketaan joukkoon, alkaa
meno mennä melkoiseksi tohinaksi. Ajan-ja paikantaju katoaa (usein myös
tavaroita tai ainakin rahaa.) Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä
onnistunein, jos on huono päivä, saa sen kanssaryyppäritkin kokea nahoissaan.
Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten tulla, kun jousimies luulee
ettei kukaan näe. Vasta sitten hän havahtuu,että on nukkunut yönsä
jatkopaikan sohvalla koira kainalossa.

KAURIS
Tylsääkin tylsempi kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen
sävyyn ja jakelee auliisti neuvoja alkuillasta. Sitten jutut
alkavat saada kaksimielisen sävytteen. Kännissä kauris vapautuu ja
todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin
harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle, uusia
ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa
jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäsyyteensä.

VESIMIES
Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa
useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on myös
veskarin lempipuuhaa ja saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan
sitä vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.

KALAT
Kalat rakastaa ryyppäämistä. Kaikki juomat maistuu, sekä omat, että muiden.
Ilo on irti alkuillasta ja loppuillasta on vieraana
rähinä,itku tai naapurin varattu tyyppi.

HeviGoottiHoroskooppi: VesimiesLuonut: HeviGoottiTiistai 12.08.2008 20:44

Olet kahden vaiheilla,
sillä et osaa millään päättää
kummalle puolelle kääntyisit
ehkä onki paras pysytellä
hetki keskivaiheessa ja
tarkkailla tilanteen kehittymistä?

palaat kouluun vastoin tahtoasi
mutta pian saat uutta ajateltavaa

miusta tuntuu et tää on liianki oikeassa tämän kuun horoskooppi
VESIMIES
vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet, vetää hän koko yön kestävän humalan. <hymy>

_Hathor_TerassihoroskooppiLuonut: _Hathor_Keskiviikko 16.04.2008 16:32

KAURIS 22.12. - 19.1.
Kauris saattaa viipyä niin myöhään töissä, että parhaat terassihetket ovat jo ohi. Muutenkaan merkki harvoin sortuu terassilla yltiöpäiseen nautiskeluun. Säästäväisellä ja tunnollisella kauriilla kyllä olisi aikaa ja rahaa viipyä terassilla pitempäänkin, mutta usein luonto ei anna myöten. Siinä siis ystävillä haastetta. Juomasuositus: oikein iso

VESIMIES 20.1. - 19.2.
Jos pelkäät politiikkaa ja olet kyllästynyt maailmanparantamiseen, hakeudu terassilla kauas vesimiehestä. Idealistinen vesimies vaan innostuu jutuissaan, kun saa hieman kuplivaan nenäsä alle. Koska aikataulut ovat merkille täysin vieraita, saattaa hän viipyä terassilla hyvin pitkään, jopa päiviä... Juomasuositus: tuore pussikalja (taitaa sopia mulle :D:D:D:D)

KALAT 20.2. - 20.3.
Kala vaihtaa terassiseuruetta tiheään. Jos kala rypee masennuskaudessaan, häntä on turha houkutella terassille. Mutta jos aurinko paistaa kalan vesiin, sen kyllä huomaa. Terassilla kalalla riittää vilskettä ja vipinää, eikä seurastaakaan yleensä ole puutetta. Koetapa keksiä kalan kanssa kilpaa erilaisia käyttötarkoituksia muovituopille. Juomasuositus: mikä vaan, missä vaan, kunhan on märkää. (Niinhän se on ;) Moon kuumaa kamaa :D)

OINAS 21.3. - 19.4.
Oinas on mahtavaa terassiseuraa, sillä hän ei laske markkojaan, kun ystävistä on kyse. Oinaan tuleekin siis varoa hyväksikäyttäjiä! Oinas on vaarassa kiipeillessään pöydillä, joten tähtimerkin edustajan tapaa loppukesästä terassilta raaja paketissa. Juomasuositus: paljon ja erilaisia

HÄRKÄ 20.4. - 21.5.
Säästäväistä härkää ei terassilla tapaa liian usein. Ystävät, hyvä musiikki tai muut kulttuurielämykset saattavat johdatella hänet tuopin ääreen. Manian vaivaama härkä voi kesähelteillä äityä tuhlaavaiseksi, mistä hän poteekin henkistä krapulaa useita päiviä. Juomasuositus: tuttu ja turvallinen olut

KAKSOSET 22.5. - 21.6.
Kaksonen vaihtaa terassia kuin perhonen kukkaa. Jos siis tapaat terassilla söpön ja kiinnostavan henkilön, ja hän sattuu olemaan kaksonen, et ehkä näe häntä samalla terassilla toiste. Pyydä siis puhelinnumero ajoissa! Kaksosen tunnistaa yleensä ylenpalttisesta sosiaalisuudesta ja juoruilusta. Juomasuositus: tumma olut hanasta.

RAPU 22.6. - 22.7.
Kotona viihtyvä työnarkomaani-rapu ehtii käymään terassilla vain lomallaan. Seurusteleva rapu vahtaa puolisoaan terassilla normaaliakin mustasukkaisemmin, mikä koettelee suhdetta. Ravun ei kannata mennä terassille yksin vaan mieleisessä seurassa. Leppoisa keskustelu rauhoittaa stressaantunutta rapua parhaiten. Juomasuositus: jäävesi

LEIJONA 23.7. - 22.8.
Kesä on leijonan kulta-aikaa. Leijona saattaa myös vaihtaa terassia tiuhaan ja on usein ystäviensä ympäröimä. Terasseista leijona valitsee mieluiten auringonpaisteisen. Spontaanin leijonan voi nähdä terassilla vaikka kesken työpäivän, mikä ei ehkä tee hänestä huonoa työntekijää... Juomasuositus: tummat juomat

NEITSYT 23.8. - 22.9.
Tähtimerkeistä neitsyt on ehkä ainoa, joka yhdelle kaljalle lähtiessään todella juo vain yhden. Merkki on loistava myös saamaan muut pysymään "vain yksi" -päätöksessä. Neitsyt murehtii joskus turhaan muidenkin asioita, joten oman mielenterveytensä kannalta kiireetön terassilla istuskelu tekee neitsyelle vain hyvää. Siinäpä vinkkiä merkin ystäville. Juomasuositus: kuiva siideri

VAAKA 23.9. - 23.10.
Vaaka pakenee terassille kesän aikana useastikin. Toisaalta vaaka mieluusti käyttää rahansa eksoottisiin matkoihin, joten merkkiä ei välttämättä kotomaan terasseilta tapaa. Vaa'an tunnistaa tyylikkäästä pukeutumisesta, terassillakin. Juomasuositus: makeat siiderit

SKORPIONI 24.10. - 22.11.
Skorpioni viipyy usein terassilla liian myöhään ja juo liian nopeasti. Lisäksi mahapuruja aiheuttavat kesän rasvaiset ruuat. Skorpparille suositellaankin siis kevyempää kesää, ettei veritulppa yllätä. Onneksi kiihkeä skorpioni tietää loistavan tavan kuluttaa ylimääräistä energiaa... Juomasuositus: light-limsat

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.
Tähtimerkki saattaa tänä kesänä joutua kärsimään hieman huolimattomasta luonteestaan. Tähtimerkin kannattaisi jättää pankkikortti kotiin terassille mennessään, sillä eipä olisi ensimmäinen kerta, kun jousimies tilinsä ylittäisi. Rahan puuttuminen voi vaikeuttaa matkustelua, joka on jousimiehen elämän suola. Juomasuositus: valitse halvin terassi

_Hathor_BilehoroskooppiLuonut: _Hathor_Keskiviikko 16.04.2008 16:31

Oinas
Pyyhältää baariin niin lujaa vauhtia ettei ovimies tajua edes mikä hänen ohitseen viuhahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenen vodka snapsia jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin. Kyytipojaksi hän kaataa kannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää savukkeen; pakko saada toimintaa aikaiseksi.

Härkä
Saapuu autolla. Hän kävelee rauhallisesti baaritiskille, tilaa Irish coffeen ja etsii miellyttävän nurkkapöydän jossa nautiskelee pehmeästä nojatuolista, sisuksia lämmittävästä juomasta ja sikarista; Muut tanssikoon.

Kaksonen
Saapuu baariin tanssien. Hän flirttaa ensin ovimiehen kanssa, viilettää sitten vessaan, törmää tuttuihin, ja löytää myöhemmin tiensä baaritiskille. Tilaa pirskahtelevan pirteän drinkin ja ryntää ketkuttamaan tanssilattialle; kukapa nyt paikallaan pysyisi?

Rapu
Ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaa sohva nurkassa mummon vanhan huovan alla. Rapu astuu sisään verryttelyhousuissaan varovasti pälyillen. Hän toivoo törmäävänsä johonkin tuttavaan jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen.

Leijona
Saapuu sisään suuri elkeisesti kimaltelevassa asussaan. Toivottavasti kaikki huomaavat. Hän kävelee ympäristöään tarkkaillen tiskille. Leijona tilaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille mairea hymy naamallaan jotta kaikki huomaavat hänet.

Väliaikatiedotus: Oinas on haastanut riitaa ja kolmen henkilön kanssa. Kaksonen on käynyt jo oksentamassa sekä lähentelemässä puolta ravintolan henkilökuntaa ja jokaista asiakasta. Rapu jutustelee 85- vuotiaan sedän kanssa pula ajasta. Härkä nauttii olostaan nurkka pöydässä.

Neitsyt
Saapuu sisään. Häntä inhottaa viettää iltaa rietastelijoiden kanssa ravintolassa. Mielummin hän olisi siivonnut kotiaan ja järjestellyt postimerkki kokoelmaansa. Neitsyt siirtyy huomaamatta tiskille ja tilaa tuoremehua; soittaisivat edes jotain klassista musiikkia.

Vaaka
Saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaa ovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkun nätin, makean ja seksikkään juoman. Vaaka huomaa toisella puolellaan neitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti?

Skorpioni
Saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkenrollia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja paukun jonka nimi on Terrible death. Skorpioni iskee silmää vaa`alle joka poistuu paikalta liukkaasti.

Väliaikatiedotus: Oinas on heitetty jo kertaalleen pihalle haastettuaan riitaa ovimiehen kanssa (luikkinut salaa sisään uudestaan). Kaksonen katosi wc:hen kahden miehen ja naisen kanssa. Rapu itkee ikävästä äitinsä helmoihin. Leijona kertoo ihailija joukolleen tarinoita itsestään. Neitsyt murjottaa. Vaaka tanssii kuumaa tangoa ihanan adoniksen kanssa. Härkä juo edelleen samaa Irish coffeeta.

Jousimies
Saapuu sisään ison kaveriporukan kanssa. Tilaa tiskiltä Long island ice teen ja ryntää tanssimaan 80-luvun disco hittiä. Tanssilattia ei riitä, hän hyppää tanssimaan myös pöydälle.

Kauris
Tulee yksin. Hänellä on masennus kausi menossa, ja töistäkään ei olisi huvittanut lähteä.. Hän ottaa kossu colan ja menee yksin pöytään. Samallahan kun humaltuu voi suunitella uusia työasioita.

Vesimies
Saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta. (poliitikasta? yäk!)

Kalat
Saapuu juuri ennen valomerkkiä. Hän on juonut hyvät pohjat kotona ja onkin hilkulla päästääkö ovimies häntä sisäänkään. Kalat tilaa äkkiä juoman tiskiltä kun vielä saa ja Menee tanssi lattialle huojumaan yksinään viimeisten hitaiden tahdissa haaveillen että olisi joku jonka kanssa tanssia

_Hathor_DrinkkiskooppiLuonut: _Hathor_Keskiviikko 16.04.2008 16:30

21.3-20.4 VODKA SNAPSI
olet luonteeltasi ärhäkkä, terävä ja potkit vastaan. Sinua ei helposti lannisteta.

21.4-21.5 KUUMA ROMMI
Olet leppoisa ja mukavuudenhaluinen. Viihdyt sohvalla. Välillä höyryät pikkuasioista.

22.5-22.6 POREILEVA SIIDERI
Olet iloinen ja pirtsakka. Rönsyilet joka suuntaan.

23.6-22.7 MAITOINEN VALKOVENÄLÄINEN
Olet mukava ja ystävällinen. Nautit kesäisistä piknikeistä perheen kera.

23.7-22.8 KUPLIVA KUOHUVIINI
Makusi on hienostunut. Olet jalosydäminen diiva.

23.8-22.9 PUOLIKUIVA VALKOVIINI
Olet yksinviihtyvää tyyppiä. Arvostelet herkästi muita ihmisiä.

23.9-22.10 GIN TONIC
Olet raikas ja miellyttävä. Juhlat ovat sinun alaasi.

23.10-22.11 BLOODY MARY
Jännitys ja toiminta ovat lähellä sydäntäsi. Olet kiihottavaa seuraa.

23.11-22.12 LONG ISLAND ICE TEA
Olet eksotiikasta pitävä maailman matkaaja. Juhlat ovat lähellä sydäntäsi.

23.12-20.1 ISO KEPPANA
Olet jalat maassa tyyppi. Pidät työnteosta ja koti elämästä.

21.1-20.2 VIILEÄ LONKERO (nam :D)
Olet raikas ja älykäs. Omaat hyvät puhelahjat.

21.2-20.3 LÄMMIN SALMIAKKI KOSSU Olet helposti masentuvaa tyyppiä. Haaveilet liikaa ja sorrut helposti ryypiskelemään.