IRC-Galleria

Back to GalleriaPerjantai 17.07.2009 00:45

Oon ihan kyllästyny facebookkii.ku ei se keskustelu edes toimi. paitsi jos sen kielen jaksais vaihtaa mut en jaksa. ni tulinpa tänne kertomaa mitä mä teen :D
Huomenna marsut lähtee uuteen kotiin myllykoskelle.pääsee tutustumaan uusiin marsuihin. siellä on jo 4 valmiina :) on vähän pakko luopua niistä ku kissat tykkää ehkä vähän liikaakin leikkiä niitten kanssa. luovutaan niistä ennenku sattuu mitää pahempaa.
Ja sitte mä ostin nintendo wiin :) nyt voidaa pelata evenkaa vastakkain tennistä.
ja lauantaina mä lähen mikkelii raveihin... tai siis pitäis mennä raveihin mut jätän väliin ja meen kattelee keskustaa juttuja. nii meen äitin,tainan ja alponkaa. siintä me sitte suunnataan kuopioon käymää alpolla ja samalla mä nään annin.ja ehkä lauran. käyää jossaa syömäs kuopios, jos se musta on kiinni ni mennää raxii..
ja sitte 30.pvä mä lähen kuopioo neljäksi päiväksi! eka oli tarkotus mennä kuopiorokkii mut saa nähä miten käy. meen haisemaa annille ja lauralle kuitenkii :)
sitte melkein alkaakin kesäloma ja lähtää mauskin,even ja jaskankaa kalajoen hiekkasärkille pariksi päiväksi. sinne ryyppää ja riehuu.
ei vissii oikeen muuta oo tapahtunu/ tuu tapahtuu :)
siinä se mun kesä sitte olikii!
Ja tietty Roosan synttäribileet. mut varmaan menee siihen elokuun alkuun. ku tuo Roosa on niin kovin kiireinen, ku on tulossa oikein täysi-ikäiseksi!! Onnea Roosalle jo näin alkuun ;)
Joo heippa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.