IRC-Galleria

mirka sanoo (22:59):

Oon iso hylje,mut en mä muiden päälle silti sylje.Kia hylje olla haluis,ettei sen nenäst enempää räkää valuis.Mut kia ei hylje olla voi,koska kovalla äänellä se karju hoi.Kialla on vaan punanen tukka,mut ei se silti käytä kuravaatteit nimeltään rukka.oon iso hylje mut en mä muiden päälle silti sylje


-Mirka

juuu mä kans tyksin sua beib 8)<33

mirka sanoo (23:05):

Kato tuol on horo huudetaan sille että moro.Ei se meille vastaa koska se kastaa lastaa.Missä on pappi ku tolla on kädessä nappi? Ei se sitä nappia syödä voi,koska muuten mä sitä lyödä voin.Lähetää himaa,ja pidetää siel omaa kivaa :DD


mirka sanoo (23:12):
Oon iso muumi,mut ei mul silti oo mikää buumi.Sä oot muuli,ja oot muuten aika kuuli.Me ollaan ku paita ja peppu,mut ei me silti olla saita ja heppu.Me miehistä tykätään,ja kouluun menemistä lykätään.Kalja on hyvää ku siin on nii paljon jyvää.Kia hei varo etten mä sua syö..mut et kai sä mua sen takii lyö?


mirka sanoo (23:44):
Mä sienii söin,ja päätä seinään löin.Oon vähän pipi pipi mut en mä kenenkään persettä nuole lipi lipi.Kia haluu et lääkkeet otan,mut mä ostanki sille kauniin potan.Haluun kuubalaisii taikatattej,mut ei auta ku ei olla hattivattej.


IHAN PARHAAT!!! 8DD

mirka sanoo (23:54):

Oon ihan homo,mut kia onki mun pomo.Se mua määrää ja mä meistä kahesta joudun häärää.Sanon kialle etten jaksa mut se huutaa haista ämmä paska. Kia mua kurittaa ja se meitä huvittaa.Sanon sille et mun puppuun sattuu,ja se huutaa et kyllä se porkkana sinne mahtuu.Sitten mä kialta karkaan,ja se ottaa mun tilalle varkaan

mirka sanoo (23:54):

ei jumalauta..mistä mä revin näit juttuja?!

mirka sanoo (0:02):

Kialla galleriassa on paljon kivoja kuvia,ja niistä mä saan paljon huvia. Kia on ihQ raxpox,ja mun päässä sanoo että piupaupox.Kia sanoo mulle että syö,syö syö ja mä huudan takas et oo hiljaa etten mä sua lyö lyö lyö.En mä kiaa koskaan löis,koska muutenhan se ei mua söis.Kialla on kiva hauva,se on vähän niinku sen oma vauva.Sillä on siskoja monta,ja sen mielest kaikki on liskoja.


mirka sanoo (0:16):

Mulla on päässä paljon vikaa vikaa vikaa,kato tuol on tosi monta sikaa sikaa sikaa.Ne sanoo röh röh röh,me sanotaan takas että pöh pöh pöh.Mä taputan possun päätä ja kia kattoo päivän säätä.Se huutaa "ne lupas kylmää ilmaa" ja vastaan "varo ettei koulust tuu merkintää sun vilmaa" Me lähetää nyt himaa ku possujen suussa on niin paljon limaa.Hei hei possut,teen teistä joskus kivat tossut.



8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Kia on pervoilusta tykkäävä tyttö pieni,jonka perseessä kasvo iso sieni.Se on iloinen,jolle mä aina vinoilen.Se on hauskan hassu jonka koiralla on kiva tassu. Kia persettänsä rapsuttaa,ja päätänsä hapsuttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.