IRC-Galleria

[KADA

[KADA

En muokkaa tilaani.

Vaikka mustavalkoinen ois maailmaMaanantai 02.08.2010 18:34

Vaikka mustavalkoinen ois maailma

Olo on lievästi sanottuna haikea, vittuuntunut, surullinen ja tyhmä. Ripari oli jotain niin parasta ja mä itkin eilen, viimeisenä iltana, tunti 45min putkeen. Itkin niiiiin pitkään ettei kyyneleitä enää puskenut silmistä - kyynelkanavat tyhjeni hekotihee. Sit samalla mä myös nauroin, hymyilin ja halasinhalasinhalasin ihmisiä. Meillä oli upea ryhmähenki. Siellä itki myös neljä poikaa, respectiä niille, toinen ei ollut itkenyt kolmeen vuoteen.

Silti oikeus on meillä kaikilla

Se alko kun Kemme, Anu ja Heikki soitti meille kappaleen. Itkettiin jennin kanssa koko matka majatalolle, sitten nauruitkettiin niin paljon että istuttiin hetki maassa. Sitten itkin vessassa, itkin huoneessa, itkin matkan takas ilotalolle ja itkin siellä koko seremonian ja vielä 45min sen jälkeen. Herrrrranjumala. (punnerruksia!)

Nähdä sateenkaaren värisiä unia

Leiri oli kaikintavoin mahtava, ulkoläksyt suoritin loppuun jo leirin toisena päivänä (hikkehehehe). Ruuat oli jees, isoset aivan uuuuuskomattomia ja hiton hauskoja tyyppejä. XD Oskarin tarina johnnystä oli hurja OO: ... not.

"Johnny, i want my liber back, im rigth behid your door."

Sain myös inspiraation kitaraan, aion alottaa sen soittamisen kunnolla yksityisopettajalla sitten heti syksynä. n-n !

Muttayhytiyhy voisin kertoa tästä vielä pienen ikuisuuden, mutta aion mennä syömääääääääääääään.

Mutta, sitä ennen...
KIITOS. Kiitos, kiitos, kiitos ja kiitos tästä loistavasta ryhmästä ja ihanasta hengestä. Olitte parhaita ja mä itken auki sydämeni ikävästä.

Ystävyys on rakkautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.