IRC-Galleria

[Lilith]

[Lilith]

La vie est belle

Druidien puuhoroskooppiTiistai 09.03.2010 17:27

Viikunapuu (14.6.-23.6. ja 12.12.-21.12.)

Viikunapuu-henkilö on hienostunut,ei kaunis,mutta ilmeikäspiirteinen,eikä jää huomaamatta.Viikuna on herkkä ja tarvitsee elintilaa ja lämpöä.Viikuna ei kestä epäedullisia olosuhteita,hän nuutuu ja kestää huonosti vaikeuksia.Kun hän tulee surulliseksi,hän täyttyy surusta ääriään myöten.Hänen suojamekanisminsa heikentyvät ja hän on vaarassa kuolla.
Perhe on hänelle tärkeä,ja hän tarvitsee jatkuvaa kanssakäymistä läheisten kanssa,jopa silloinkin kun he eivät pysty arvostamaan häntä ja kokemaan hänen toiveitaan oikeutetuiksi.Viikuna tarvitsee pysyvyyttä,siitäkin huolimatta,ettei hän itse ole erityisen kestävä missään.
Luonteeltaan viikuna on tunneherkkä ja hänellä on alemmuuskompleksi.Toisinaan hän sen takia menettää rauhallisuutensa ja elämäniklonsa sekä kykynsä vastustaa houkutuksia.Vaikka hän ei ole kestävä (erityisesti ajatuksissaan),hän pyrkii täyttämään jokapäiväiset velvollisuudet säntillisesti.Häneen voi luottaa.
Hän työskentelee pontevasti,vaikka onkin laiska syvällä sisimmissään.Hän on impulsiivinen ja täynnä hyviä aikeita,mutta elämä panee hänelle jatkuvasti kapuloita rattaisiin,etenkin henkilökohtaisten heikkouksien muodossa.
Viikuna on realisti,aina toimelias ja yritteliäs.Hän on todellinen aarre läheisille ihmisille.Ota viikuna puutarhaasi ja huolehdi siitä hyvin,niin et kadu.Viikuna kantaa hyviä hedelmiä.Hän on niitä joiden kanssa kannattaa mennä avioon.Mutta ihmettä ei kannata odottaa,sillä hän ei ole romanttinen rakastaja. Yksinkertaiset tunteet ovat viikunallepaljon tärkeämpiä kuin fantasiat.Hänen kanssaan tulee toimeen mikä tahansa puumerkki,jolla ei ole komplekseja,ja joka ymmärtää häntä.Mutta huomaa,viikuna on hyvin herkkä loukkaantumaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.