IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

Vittu että on siistiä olla kipee. -.- Todella saatanan hienoa! Varsinkin kun pitää olla töissä ja yrittää olla niin helvetin iloinen ja asiakaspalveluhaluinen. Tekis mieli vaan tunkea lappu luukulle: "Menkää himaanne, niin mäki tein!"
Reiluu..

Joo... BLOOD oli, tuli, meni, teki, veti, soi ja poksahti. Mahtava keikka, ihan parsa. Fu-ki laulo aivan sairaan hyvin, ja villitsi yleisön iiihan täysin.
Oli ihana nähdä kaikkia tuttuja ja vähemmän tuttuja ja ihan tuntemattomia. <3 Parsaa! Ja muistakaa et se nuoralla hillunu Teräsmies on MUN!!! Vittu kukaa koske siihen! Nih!

Joo-o.. Mitäs sitte? Hiukset on värjätty ja pitäs värjää TAAS, ku alkaa toi punanen pukkaamaan tuolta alta läpi. Däääääm! Ja pari harmaata (WOOOOT??!?!) hiusta hilluu tossa etuhiuksissa vieläki. No... ainaki värinpoisto toimi, ku niissä ei oo jälkeekää punasesta. Tosin olis ihan kiitettävää jos toi liila olis purru siihen vaalennettuun, mut ei väkisin. Otetaa uusiksi, ni ehkä sit onnaa paremmin. Ei sitä tosin huomaa. Sen läpikuultavan punasen huomaa paremmin...

No joo... mitä taas selittää hän? Ei tietä, eit tietä. Pitää jatkaa sanotuksia ja sit vois kokeilla jos onnistuis kirjottelemaan lisää slashiä. Jup jup!




See ya! *vilkvilk*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.