IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:DDDDMaanantai 11.02.2008 14:58

Britannian julkisen terveydenhoitojärjestelmän NHS:n asiantuntijat kehottavat kiireisiä tai muilla tekosyillä kuntosaleja ja lenkkipolkuja välttäviä ihmisiä hikoilemaan vällyjen väliin.

NHS:n verkkosivuilla kerrotaan, että "seksersiisi" vähentää riskiä sairastua sydänsairauteen ja pidentää elinikää ja että säännöllinen seksin harrastaminen johtaa vääjäämättä parempaan vartaloon ja nuorempaan ulkonäköön.

"Seksi käyttää kaikkia kehon lihaksia, panee sydämen ja keuhkot toimimaan nopeasti ja polttaa 300 kaloria tunnissa", verkkosivuilla kerrotaan.

Lisäksi orgasmin vapauttama endorfiini parantaa immuunijärjestelmää, joka taistelee muun muassa syöpäsoluja vastaan. Endorfiini hidastaa myös ihon rypistymistä.
Naisten rintojen katselu on miehille erittäin terveellistä ja jopa pidentää elinikää, tuore saksalaistutkimus paljastaa.

Tutkijoiden mukaan jo 10 minuutin tuijottelutuokio kohottaa miesten kuntoa yhtä tehokkaasti kuin puolen tunnin treeni kuntosalilla.

Rintojen tuijottelun terveysvaikutus perustuu siihen, että se tehostaa miesten verenkiertoa ja kiihdyttää sydämen sykettä.

- Vaikutus on niin tehokas, että jo muutama minuutti rintojen katselua päivittäin pienentää miesten sydänkohtauksen riskin puoleen,


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.