IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita

vappuvappuvappuPerjantai 02.05.2008 03:18

hassu vappu. tai puol vappua vasta menny


mun erinäiset päätökset kaksilahkeisten kanssa meinaa pettää. oum. mut aina se ei oo kovin huono juttu. ehkä.

eilen oli kivaa, sahkulla ensi alottelees ja meillä ei menny oikeesti mun takia kauan :D sit siel kävi vähä poliisit, ja kaikki mun ja hannan juomat oli mun, joka oli "hippasen verran täysikänen" :D sit kannettiin ne johonki kemuihin, ja oli aika hauska kävelyreissu :D sit päästin jonkuntyö (ei voi millään muistaa kaikkien ihmisten nimiä!) ja aikasta paljon porukkaa sielä oli. ja tutustui paljon uusiin ihmisiin! (hyvä kärppäfanit! :D) sit vähä reksuja juotiin ja korkattiin vapun kunniaksi kuoharipullo, ku oltiin sivistyneitä :D sit lähettii vähä pyöräilemällä hakeen lisää porukkaa, ja ei oikein pyöräily sujunu, ku samaan aikaan olis pitäny yrittää pysyä pyörän kyytis ja ottaa kuppia :D takasikki onneks päästiin, sit vähä pompittiin ulkona ja pihalla ku pidettiin hauskaa, oli kyl ihan mahtava ilta! :D sit jostain kumman syystä muaki pyydettiin lähteen baariin, mulle ennestään tuntemattomien ihmisten johdosta. no, ainaki ne ties mun nimen, joten niitten seuras sit lähettiin :D mentiin käymään karmas, ja siel vähä tsillailtiin. näin paljo tuttuja joita piti moikkailla, jarnon kans oltii myös vähä danssaamas :D ja tuli puhuttua semmosille ihmisille joille oo ennen uskaltanu puhua, mut oli kivaa! :))) (miks aina sillonku haluais nähdä jonku ihmisen, se ei tuu vastaan, mut sitku sen ns. "unohtaa", niin siihen törmää joka paikas?) noo, sit jossain vaihees olin siel vähä yksin ja hukas ja vitutukses, joten päätin lähdeskellä kotiin päin, mut sit törmäsin taas uusiin ihmisiin ja suunnitelmat muuttui :D loppuilta oli sit ihan kiva, ja pois lähtiessä onneks taksi saatiin huikittua, ja pääsi nukkumaan (; tosi mukava ja hauska ilta, muuta ei voi sanoa (: löyty ihmisiä jotka oli selkeesti hyvin iloisia siit et pidän lätkästä :D ja etenki, löyty muita jokerinvihaajia :DD (MUT kärpät on parhaita, siit ei vaan pääse mihinkää!<3)

aamulla (tai päivällä) sit jaksoi heräillä, ja sitten hannalle ja sieltä rajalalle, ja oli hieman tuskastuttavaa :D mut sit päätettiin lähtee vapputorilla käymään, ja oli hauskaa :D oli outoja ihmisiä liikkeellä, ja oltiin hirveitä arvostelijoita :< ("silmiin sattuuu!") syötiin vähä muikkuja ja pehmistä, ja sit käveltiin porukalla takas hannan kämpille, ja sit lähettiin ettimään grillattavaa :D kierrettiin ympäri kyliä, kunnes päädyttiin takaisin siwalle, eli sinne mistä alunperin lähdettiinkin (: sitten kuhille grillaamaan, ja oli hauskaa (: ihana ilma, kivoja ihmisiä, ruokaa ja hyvää juttua! nauroin taas niin paljo pitkästä aikaa, vaikka aika kovaa dilemmaa ajatukset menikin, mutta päätin sit olla ajattelematta yhtään mitään, niin menee paremmin (: mä en ainakaan mihinkään ryhdy, jos joku toinenkaan ei :D alko sit jossain vaihees iltaa hannan kans vähä nukuttaa ku poijjat pelaili guitar heroa, joten päätettiin lähtee ajeleen (: muutettiin vähä hannan tavaroita uuteen kämppään (joka on ihana!) ja sit mentii ajeleen, ja puhuttiin kaikkee nii sai ajatuksia vähä selviksi (: ajatuksien lopputulos oli se, että mitään missään asiassa ei tarvi vielä päättää, vaan katsoo miten asiat ja elämä tästä menee, ja katsoo sitten asioita ja tilanteita uudestaan (: helpotti ku sai puhua muruseni hansuseni kanssa<3 käytii vähä abc:llä hakees frezza vanillaa (yllättävää!) ja päätettiin lähtee kattoon mitä mikke ja esko tekee. ne poijjat tapansa mukaan otti vähä kuppia, ja ollaan nyt täälä viettääs aikaa ja pelaas korttia ja minä dataamas ja kattoos ku mikke vähä lepäilee tos lattialla ;D

mut kokonaisuutena hyvä vappu ainakin tähän mennessä (: tänään arnoldsin vesipullon kans vesilinjalla, mut kattoo sit mitä huomenna ja lauantaina (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.