IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita
viikonloppu takana. taas. nyt onneksi koulu muutamaksi kuukaudeksi ohi, mikä helpotus!
nyt on oikeasti se paljon puhuttu kesä. nam.


perjantaina oli sit se amiksen kevätjuhla. kahdeksaksihan olisi täytynyt mennä laittamaan tuoleja, mutta mulla ja hannalla vähä viivähti, joten tyydyttiin vaan laittaan pöytiä ja näyttään ahkerilta seisomalla heikin vieressä ;D seuraavaksi käytii vähä hakees kamoja ja meikkaamas, ja sen jälkeen seisoskeltiin ovilla toivottamas ihmisiä tervetulleiksi (: näki kaikkia tuttuja ja oli muutenki hyvää juttua siinä mikan kanssa, ja sai tsekkailla hyvin kaikkien pukuja ja kampauksia (:

itse juhlan aikaan oltii vähä pihalla tsillailemas, ja käytiin vaan kattoos valmistuvat, ja oli kyl jotenki tosi haikea fiilis. nyt valmistu se ikäluokka, jonka seurassa fiilistelly jo kaks vuotta, ja josta löytäny ihan mielettömän hyviä tyyppejä. nyt sit katottiin seinustan vierellä, kun nämä nyt isot tytöt ja pojat asteli hakemaan todistuksia ja ammattilakkeja. ja piti vielä tajuta, että ensivuonna on itse siinä samassa tilanteessa, seisomassa niillä rappusilla todistus kädessä, painamassa lakin päähän ja eroamassa tuosta yhteisöstä. onneksi vielä on vuosi upeaakin upeampaa laatuaikaa, jota voi viettää tuola amiksessa, ja varmasti otetaan siitä kaikki irti !

tässä välissä, onnittelut kaikille amiksesta valmistuville, sekä uusille ylioppilaille, mutta etenkin kaksoistutkintolaisille. se, että näki muidenkin jaksaneen ja vihdoin valmistuneen, antoi itsellekin toivoa saavuttaa joskus tuo päämäärä (:

perjantaina ei tullut sitten sen kummempia seikkailtua, käytiin hannan työnä vähän nukkumassa ja vaihtamassa vaatteita, ja otetiin auto ja hieman ajeltiin ottaen pärsky ja eeva mukaan seurueeseen. jossain vaiheessa vaihdettiin sitten bärin autoon, ja ajeltiin sillä ympäri seinäjokea. illan mittaan tavattiin myös muita tuttuja jotka juhlivat koulujen loppumista, kuten kurikkalaisia hannaa ja maria, ja etenkin PANUA! en ole nähnyt pinua piiitkäään aikaan, ja oli ihana nähdä häntäkin, edelleen ihana ihminen, kuten silloinkuin häneen tutustuinkin (: loppuillasta meininki alkoi jo hieman väsyttää, joten heitimme pärskysen karmaan, ja lähdimme hannan kanssa nukkumaan (:

lauantai aamulla aikainen herätys, ja tekemään ravintolakokiksi valmistuneelle hannalle (ei hhanssu) kampausta. söpö kiharakampaus tuli, ja onneksi asiakas piti (; kun se oli saatu valmiiksi, olin kahden vaiheilla mitä teen. vaihtoehtoina mennä katsomaan seinäjoen lukiolaisten lakituksia, tai lähteä kotiin. no, olisin halunnut mennä katsomaan lakituksia, kun tuttuja sielä olisi ollut, mutta ei ollut sitten seuraa, joten suuntasin autolla kurikkaan. sielä sitten vähän ehostusta ja meikkailuja hyvällä kesäfiiliksellä, ja sitten kiertämään juhlia (: parit sukulaiset tuli kierrettyä, ja sirjan soiton jälkeen lupasin pekonkin juhlissa poiketa, kun piti mennä hakeen puoli vuotta sielä lojunut takki pois, joka nyt oli brodeerattu, ja katsomaan kun ponivauvva oli kasvanut! oli hyvin hassua nähdä ihmisiä hienoissa mekoissa laitettuina juhlimassa, kun tottunut näkemään samat ihmiset ratsastusvaatteissa tallihommissa :D ja meni kyllä jutut ja puheet aika lailla ponnyihin, ja piti niitä käydä vähän katselemassa (mikä oli hieman hankalaa korkkareissa ja mekossa :D), mutta hauskaa oli silti (: (vaikka boolia ei pystynytkään ottamaan ;D)
sit tuli käytyä katselemas vähän lassea, kun oli niin mennyt lupaamaan (; komiana poika oli, ja oli hauskaa jutella pitkästä aikaa herran kanssa (: vaikka keskustelut aina keskeytettiin, kun herra sai olla kerrankin suosittu, mutta onneksi lassen äiti ja kaverit piti myös hieman seuraa (: oli kyllä hurjan jännää mennä yksin edustamaan johonkin juhliin, mutta en kyllä kadu yhtään että kävin, mukavaa oli ! ja sielä sentään uskalsin yhden maljallisen alkoholipitoista juomaakin nauttia (;

kun sitten kaikki loputkin juhlat oli saatu käytyä läpi, oli aika suunnata seinäjoella sahkulle muiden seuraan. liityin hannan, eskon ja miken ydinjoukkoon, jota oli vahvistettu vähän muillakin henkilöillä, ja tsillailimme kauniissa ilmassa hetkisen aikaa. sen jälkeen hakemaan grillattavaa, vaihtamaan kunnon kesävaatteet ja eskolle grillaamaan (: oli hyvää makkaraa, hyvää juttua, ja etenkin hyvää kuoharia, TAAS KERRAN (; musta on tullu kuoharin suurkuluttaja, kun löysi tuon ihanaisen pullon (kiitti tampereen pojat synttärilahjasta (; ) ja nyt tulee sitä aina alkosta haettua (: pojat kävi vähä saunas, ja meki oltii hannan kans kovalla yrityksellä mukana, mut mikke ja esko ei oikein arvostanu sitä :D kaiken sekoilun jälkeen päästiin jossain vaihees lähteen takasi sahkulle, mut siel meno oli hieman.. ei meille sopivaa :D ysiluokkalaisia hieman liikaa, jolloin ei tuntenu oikein ketään, joten muutamien tappelujen ja nauramisien jälkeen suunnattiin takaisin eskolle, ja ilta parani huomattavasti :D nyt mä ja hannaki mentiin oikeesti saunaan, grillattiin vähä lisää ja ehkä vähä oltiin masis, mut sauna ja etenki joes uinti paransi oloa kummasti :DD jossain vaiheessa bäri ja reettakin liittyivät seuraan, ja oli hauskaa :D sit yön pikkutunteina nukkumaanmenoaika, ja aamulla koomas kurikkaan ajelu (:

tänään ollu ihana päivä, saanu otettua aurinkoa, vähä ajella ja syödä jjäätelöä madyn kanssa (: vaikka mitään erikoista ei oo tehny, on hauskaa ollu, ja ollut iloinen joidenki ihmisten yhteydenotoista, joiden kanssa ollut pitkään aikaan missään tekemisessä, haum (:

sit ku viel semmoset oikeet ihmiset ottais semmosis oikeis asiois yhteyttä, niin olisin hyvin iloinen. nyt vähän epätietoisuus tilanteesta. mut, ei stressiä, mun hannan setelien imurointiunet ja muut anto ajatuksen et miten homma etenee, kuukauden päästähän se viimestään nähdään (:


"eikö saunan idea oo se, et siel ollaan kuumas vähis vaatteis, eikä se et on pukeutunu ku pakkaskeliin ja pidetään ovia ja ikkunoita auki?"

"kaikki on ihan pientä ja menee sisäänpäin!"

"kesän ekat uimiset on tehty seksikkäissä asuissa; eskon shortsit ja t-paita!"

"reetta heitti kiviä saunaan!" "mä heitän sen päälle vettä!" "nooou, tupakit ja puhelimet kastu!" :D

"mulle tulee ikävä eskoa!" "mulle tulee ikävä sen äitiä!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.