IRC-Galleria

:oLauantai 24.11.2007 15:21


Horoskooppi:

Leijona

Luonne

­Leijona on päättäväinen, elämää sykkivä ja dynaaminen. Hän tuntee oman itsensä paremmin kuin yksikään toinen eläinradan henkilötyypeistä. Sen lisäksi hänen jalkansa ovat tukevasti maanpinnalla. hän on käytännön ihminen. Hänen tasapainoinen mielensä kykenee saamaan paljon aikaan.

Hänhaluaa olla kunnioitettu ja arvovaltainen ja on itse mielellään arvoasemassa. Monet Leijona-ihmiset ovat suunnattoman ylpeitä ja turhamaisia. Heidän ongelmansa ratkeavat nopeasti, koska heidän mielenkiintonsa muuhun kuin itseensä sammuu nopeasti. Leijonat tekevät suurimittaisia suunnitelmia ja elävät sen mukaisesti.

He pitävät kauneudesta ja säädyllisyydestä. Heidän rakkautensa aineellisiin asoihin on huomattavan suuri. Leijona-ihminen suosii taiteita ja tukee niitä. Hänen ylpeytensä ja suunnaton kunnianhimonsa ovat pääasiallisia esteitä hänen menestyksensä tiellä.

Seurallinen käyttäytyminen

­Leijona on antelias ja hyväntahtoinen, mutta myös komenteleva ja hänen ylpeytensä haavoittuu helposti. Hän näyttäytyy mielellään tärkeiden tai vaikutusvaltaisten henkilöiden seurassa, jotka lisäävät hänen omaa arvovaltaansa tai antavat sille tukea.

Hänen ystävillään on hyvin vähän todellista kosketusta häneen. Tämä ei johdu siitä, että häntä olisi vaikea oppia tuntemaan, vaan siitä, ettei hän useinkaan siedä heitä pitkään. Jopa vaatimattomissakin seuroissa Leijona-ihminen tekee jonkin verran ykhäisen vaikutelman, jonka hänen ystävänsä alitajuisesti havaitsevat ja hyväksyvät.

Tunne-elämä

­Leijona-ihminen ei varsinaisesti ole tunteellinen. Eniten hän etsii kumppanistaan vastakaikua omalle etevyydelleen. Leijonan aviopuolison tulee jossakin suhteessa, esim. kauneudessa, eleganssissa, älykkyydessä tai yhteiskunnallisessa arvoasteikossa, olla häntä parempi.

Joidenkin tässä merkeissä syntyneiden ollessa intohimoisia ja jalomielisiä ovat toiset äärettömän tietämättömiä elämän iloista ja tukahduttavat intohimonsa syvään välinpitämättömyyteen välittämättä, miten se vaikuttaa muihin ihmisiin.

Leijona näkee mielellään romanssiensa kukoistavan ylellisyydessä ja kuninkaallisessa ympäristössä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.