IRC-Galleria

^^Sonia^^

^^Sonia^^

No nyt menee hermo...
...Hän oli sairas sairas mies.Ajauduin taas ongelmiin kun avasin suuni ja lupauduin tekemään tutkielmää jonkun filosofin moraalisesta ja eettisestä filosofiasta.Ajattelin ettei Nietzsche ole paha juttu ja aloin tutkia sitä herraa.

Kävi ilmi että sen lisäksi että herra on suunnattoman itserakas,niin hänellä on myös jotain perverssioita hevosia kohtaan.Koska hän sai hermoromahduksen katsoessaan hevosta jota piiskattiin.

Hän vastaa omanelämänkerrassaan kysymyksiin miksin hän on niin viisas,älykäs,kirjoittaa hyviä kirjoja ja miksi hän on kohtalo..

Tietty jos ikinä itse kirjoitan kirjan niin pyrin vastaamaan samoihin kysymyksiin ja käsittelemään niitä kirjassani...saattais vaan tulla aika lyhyt kirja.

Mutta tietty hyvä on se että hän korosti ihmisen omaa yksilöllisyyttä ja omaa tahtoa mutta se ei silti nosta hänen pisteitään.
On vaan joitain asioita mitä ei voi antaa anteeksi.

Tutkielmaa tehdessäni mieleeni syntyi ajatus siitä et ovatko kaikki filosofit ja psykologit jotenkin sairaita?No Sigmund Freud tietty on ihan sairaitten kuningas,mutta miksi kaikki filosofit yleensä sairastuvat henkisesti.

Ajattelu taitaa olla sittenkin aika raskasta ja sitähän ne tekeeki vaan että ajattelevat 24/7.
Jos niin on niin aion lopettaa ajattelun tähän paikkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.