IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

hahahhaaa :"DD repesin.. :")))Sunnuntai 02.05.2010 23:27

1##
Doc, help me! Mulla on pari tosi kipeetä ongelmaa. Yx niistä on mun olemattomat rinnat. Mä oon ihan lauta! Arvaa onx kivaa lähtee uimaan, k
un kaikki näkee ettei mulla oo rintoja nimekskään! Sitte mun kuukautiset ei oo vielä alkanut. Oonko mä jotenki epäkehittynyt? Olen 8-vuotias.
2##
Apua! Olen 14-vuotias poika. Eilen leikin pippelilläni ja se tuntui mukavalta. Mutta yhtäkkiä kun tuntu tosi hyvältä, vuosi siitä jotain valkoista. Mitä se oli? Oliko se verta?
3##
Tsau doc! Jelpi vähän meitä kun meillä on pieni ongelma. Mä oon seurustellu tyttöystäväni kanssa jo kahdeksan tuntia ja me haluttais rakastella. Lääkäri ei kuitenkaan suostunut antaa meille e-pillereitä! Kondomia ei voida käyttää, kun se lipsuu mun pippeliltä pois. Miten me voidaan rakastella, ettei tulis raskautta. Me ollaan 7-vuotiaita.
4##
Yo doc! Mä oon tosi kova jätkä ja aattelin nussia yhtä muijaa tänä iltana. Mut sitte yks mun kamu kerto että muistathan käyttää kortsua. No tästä tuleekin kysymys: mikä vittu on kortsu ?
5##
Docci! Luikastuin viime keväänä ja tampoonini upposi syvälle emättimeeni. En ole vieläkään saanut sitä pois sieltä! Mun alapää haisee tosi pahalle ja pissani on vihreätä. Onkohan jotain vialla? Pitäisikö mennä lääkäriin?
6##
Dead Doc! Pussasin mun parhaan kaverini koiraa eilen. Voikohan mulla olla nyt joku sukupuolitauti?
7##
Doc! Mä rakastelin mun poikafrendin kanssa tossa kuukausi sitten. Me käytettiin kondomia ja kysymys kuuluukin: koska voin ottaa sen pois emättimestäni?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.