IRC-Galleria

http://www.1530.fi/omaprofiili.phpTiistai 06.06.2006 19:26

Parhaiten sinua kuvaava elämäntapaprofiili on kapinalliset.
Tämän profiilin sopivuus sinuun on 27 %.


Muut sinua kuvaavat profiilit

Perinteiset 25 %.
Urheilulliset 21 %.
Syrjäänvetäytyvät 14 %.
Trenditietoiset 13 %.




KAPINALLINEN

Arvo-ja asennemaailmastaÂ…

Kapinalliset elävät omaa elämäänsä omalla tyylillään. Heitä eivät kiinnosta muiden mielipiteet tai yleiset ihanteet. He ovat uskollisia vain itselleen ja omalle elämäntyylilleen. Kapinallisuus ei tarkoita johonkin näkyvään alakulttuuriin kuten punkkareihin tai gootteihin kuulumista. Kyse on arvoista ja asenteista.

Kapinallisten arvomaailmassa korostuvat jännityshakuisuus ja elämyksellisyys. Kapinalliset ovat erittäin kiinnostuneita musiikista, seksistä, juhlimisesta ja nautinnoista. Heidän elämänsä keskittyy tähän hetkeen. Elämää eletään tässä ja nyt, ei jossakin kaukaisessa tulevaisuudessa. Näin ollen he eivät juuri ole valmiita sijoittamaan energiaansa johonkin, mistä ei ole hyötyä juuri tässä hetkessä.

Muihin nuoriin verrattuna kapinallisten arvomaailmaa leimaa lievä perinteidenvastaisuus. Kapinalliset suhtautuvat muita nuoria varauksellisemmin esimerkiksi avioliittoon, lasten hankkimiseen ja perinteisiin auktoriteetteihin. Uskonnollisuuteen he suhtautuvat avoimen kielteisesti. Vanhempiin ja sukulaisiin kapinallisilla on jonkin verran etäisemmät suhteet kuin nuorilla keskimäärin.

Kiinnostuksen kohteistaÂ…

Juhlimisen, nautintojen ja elämysten lisäksi kapinallisia kiinnostaa musiikki. Heidän cd- tai mp3-soittimestaan soi tavallisimmin rock tai heavy. Suosittuja artisteja heidän keskuudessaan ovat Nightwish, System of a Down, Children of Bodom, Eminem ja Rammstein. Heidän aikakauslehtipreferenssejä leimaa myös kiinnostus musiikkiin. Jos he sattuvat lukemaan lehteä, se on todennäköisesti juuri musiikkilehti. Muita vaihtoehtoja ovat sarjakuvalehdet ja juorulehdet. Televisiosta he katsovat mieluiten elokuvia, komedia- ja jännityssarjoja ja musiikkivideoita.

Tähän ryhmään kuuluu noin 11 % suomalaisista 15-25-vuotiaista. Ryhmään kuuluvista miehiä on 61 %.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.