IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 14:37

iskä, pääsit nyt äitin luo. siitä olen onnellinen, tiedän kuinka ikävä sulla oli äitiä.. mullakin on.. teitä molempia :<< mä toivon että teillä molemmilla on nyt hyvä olla. tahtoisin niin kovasti tietää miksi lähdit.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 19:07

perjantaina riideltiin, eilen riideltiin.. hommien hoitamisesta ja muusta ... keskiviikkona viimeksi nähtiin riitelemättä, enkä enää koskaan tuu näkemään sua. miksi juuri sillon kun kaikki asettuisi suunnilleen aloilleen, tapahtuu jotain tällasta joka aiheuttaa kaaoksen ? miksi menit pois ? ainut asia jota ei vielä tiedetä.. tai ainakaan meille lapsille kerrota.

kuinka me nyt pärjätään ? kenen kanssa ? en tosiaankaan ole valmis vielä itsenäistymään, tarvitsen jonkun aikuisen elämääni. en voi ymmärtää.

ei me koskaan oikein toimeen tultu, mutta jossain vaiheessa oli pitkä väli ilman tappelui. mun synttäreinä tarjosit mulle alakerrassa siiderin.. sun synttäreinä samoten, ja sit joitain randomkertoi kun tarjosit siiderin/paukun aina välil.

miten me saadaan asiat nyt järjestymään ? janne on nyt pian ja teron luona jonkin aikaa ja minä peetun luona.. ja sen verran rahoi sulta jäi että voin avata pre-paid liittymän että sisarukset ja sossut saa kii jos tarvitsee.. mutta raha ei koskaan korvaa menetystä.. ei ikinä.

en tiedä miten tästä eteen päin.

rest in peace<sydän>
kun muistosi ei enää satuta ketään, silloin särkyy sydämeni, kun muistosi ei enää satuta ketään, sydämeni kulkee yli rauhattoman maan, minun sydämeni hajoaa tulen kanssa kulkemaan.

mom &lt;sydän&gt; 14.12.2004 &lt;itku&gt;

//

Peetu, tuun neljältä teille :><3

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 22:35

anteeksi itkuista ja kaikista, mulla vain ei ole hyvä olla. anteeksi.

mom nd other stuffMaanantai 15.05.2006 13:38

" come back to me, why did you leave me. i want to know, you must believe me. here in my arms, i cant let you go i want you to know, that you are the one, so please stay with me. stay with me, stay with me now and forever, dont you know that i need you, i want you in my life. "

livessa oli marika kirjoittanut hautajaisista.. niin elävästi, niin kauniisti.. myötätunto ja suru sai tekstin kautta minustakin otteen. ensimmäisenä tuli mieleen oma samankaltainen tilanne.. ja sitten henkilöt joista marika kirjoitti. siinä oli teksti eräästä biisistä.. eräästä jota isäni kuunteli monesti äitin lähdön jälkeen.. kipu on edelleen suuri. eilinen äitienpäivä oli kovasti muistoja täynnä.. ehkä siksikin olin vähän omissa maailmoissa.

marika, jaksamisia sinulle ja kaikille<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.05.2006 16:20

hyvää äitienpäivää äiti :'<< <3

täältä ikuisuuteenKeskiviikko 10.05.2006 05:46

Tämä yö on ikuinen eikä lopu milloinkaan
kädet kiertyy käsiin huulet hakee suudelmaa
syleilyt polttaa rakkaus lämmittää
kaikki on niin kaunista eikä mikään tee kipeää

Tää on vuosisadan rakkaustarina ainakin uskon niin,
tää säilyy ja kestää päiviin tuleviin,
Tää on vuosisadan rakkaustarina kaunis ja todellinen
tää säilyy ja kestää mä tunnen sen

Peetulle<sydän>

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.05.2006 01:57

tämän päivän säikytykset taas hoidettu.. kivakiitos.

[Ei aihetta]Tiistai 09.05.2006 16:21

nukahdin kuitenkin sit lopulta. ja näin kummallista unta.

njhäh.Tiistai 09.05.2006 01:49

emt. voisi joskus harkita ettiväsä kaverei. tai elämän jopa. mut ei taida jaksaa. eipä ois mitään valitettavaa enää, ja mitä se semmone elämä muka ois ?