IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 08.09.2006 20:45

jejejejeje, homoa nään, jejejejejeje ! :>

[Ei aihetta]Lauantai 01.07.2006 15:15

tulipas uni sit illal hyvin :P leffaa en ees ehtin loppuu kattoo ja olin jo nukahtanu, ennenku peetu oli tullu takas meille. tänään pitää siivoilla ja pakkailla, huomenna lähtö mäntyharjulle <3<3 uuujea ! :p mut nyt aamupalaa. hyvää huomenta :)

ikävä teitä !! :<<Perjantai 30.06.2006 11:33

tyttö näki sillalta kuinka mustaa vesi oli alhaalla jossakin, äiti kysyi miksi tuo runoja rustaa, lapsi on kai päästänsä sekaisin, tyttö itki hetken ja katsoi taakseen, villinä soi huokaus kaupungin, kuinka tämän tuntisi omaksi maakseen, vesi oli mustaa ja aikakin.ja vesi oli mustaa, ja äiti kulki mustissaan,ja pappikin sai taas kahvia juodakseen. ja isä oli kännissä, kuinkas muutenkaan, joku kantoi kukkia eteiseen. toiset lähtee kuuhun ja toiset ruotsiin, toisilla vain pienenpi palkka on. isä lähti viis vuotta sitten ruotsiin, äiti oli silloin jo onneton. minä panin ikkunaan pahvisuojan, että jossain edes lämmin ois. radiossa laulettiin kiitos luojan, sunnuntaina äitikin nukkui pois, ja isä meni ruotsiin, äiti lensi taivaaseen.. &lt;sydän&gt;&lt;itku&gt; ^Johku
oot mulle kaikki kaikes, kaunis kuin taivaan enkeli, sun puolest oon valmis antamaan kaiken, vaikka uhraamaan mun henkeni. &lt;sydän&gt;

hyvästi isälle.Perjantai 16.06.2006 16:22

tilaisuus itse oli kovin kaunis, lyhyt, mutta kaunis. ja oikein hyvä että olikin lyhyt. aamu vielä sujui kyynelittä, mutta hautausmaalla, kun suskin ( ^nimetön ) näin, niin heti tulvi kyyneleet silmiin, ja kyyneleiden tulo loppui vasta kun lähdettiin pois. siltamäen seurakuntatalolla oli muistotilaisuus, paljon kahvia, voileipäkakkua, meidän tekemää piirakkaa, ja kinuskikakkua, lähes kaikkea jaksoi maistaa, mutta meidän tekemät kinkkupiirakat oli kyllä parhaita ( hyihyi, itsekehu haisee ) . tultiin peetun kautta takas meille, peetun sisko oli ostanut semmosia korvishelmiä, ja teki mulle korvikset kun pyysin :) kohta laitan kuvaa niistä. pikkupia tuli napoleonii moikkaa, ja laitettiin teron kanssa vauvan ultrakuvia yläkerran koneelle, että tero niitä sai itselleen galleriaan. tänään jossain vaiheessa sanna ( ziraih ), lapsuuden ystävämme tulee käymään ainakin. että päivä niinkuin tekemistä täynnä. kumman tuntusta että on ollut jo klo 7.00 hereillä,kun tavallisesti heräilee vasta näihin aikoihin. nyt on sitten pahin ohi, enkä luhistunut niin täysin mitä ensin pelkäsin. vaari kokoajan höppänöittyy, sillä ei muisti meinaa pelaa ees enää kunnolla :S mutta onhan se kyllä vanhakin jo. nyt niitä kuvia. kivaa kesää kaikille.

[Ei aihetta]Perjantai 02.06.2006 22:54

16.6. klo 9.00 malmilla itäisessä kappelissa.

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 14:37

iskä, pääsit nyt äitin luo. siitä olen onnellinen, tiedän kuinka ikävä sulla oli äitiä.. mullakin on.. teitä molempia :<< mä toivon että teillä molemmilla on nyt hyvä olla. tahtoisin niin kovasti tietää miksi lähdit.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 19:07

perjantaina riideltiin, eilen riideltiin.. hommien hoitamisesta ja muusta ... keskiviikkona viimeksi nähtiin riitelemättä, enkä enää koskaan tuu näkemään sua. miksi juuri sillon kun kaikki asettuisi suunnilleen aloilleen, tapahtuu jotain tällasta joka aiheuttaa kaaoksen ? miksi menit pois ? ainut asia jota ei vielä tiedetä.. tai ainakaan meille lapsille kerrota.

kuinka me nyt pärjätään ? kenen kanssa ? en tosiaankaan ole valmis vielä itsenäistymään, tarvitsen jonkun aikuisen elämääni. en voi ymmärtää.

ei me koskaan oikein toimeen tultu, mutta jossain vaiheessa oli pitkä väli ilman tappelui. mun synttäreinä tarjosit mulle alakerrassa siiderin.. sun synttäreinä samoten, ja sit joitain randomkertoi kun tarjosit siiderin/paukun aina välil.

miten me saadaan asiat nyt järjestymään ? janne on nyt pian ja teron luona jonkin aikaa ja minä peetun luona.. ja sen verran rahoi sulta jäi että voin avata pre-paid liittymän että sisarukset ja sossut saa kii jos tarvitsee.. mutta raha ei koskaan korvaa menetystä.. ei ikinä.

en tiedä miten tästä eteen päin.

rest in peace<sydän>
kun muistosi ei enää satuta ketään, silloin särkyy sydämeni, kun muistosi ei enää satuta ketään, sydämeni kulkee yli rauhattoman maan, minun sydämeni hajoaa tulen kanssa kulkemaan.

mom &lt;sydän&gt; 14.12.2004 &lt;itku&gt;

//

Peetu, tuun neljältä teille :><3

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 22:35

anteeksi itkuista ja kaikista, mulla vain ei ole hyvä olla. anteeksi.