IRC-Galleria

Nyt se sitten tapahtui..Keskiviikko 07.12.2005 01:45

Kaikki siis alkoi toissa kesänä. Työkaverini kanssa oltiin selailtu harjisten kuvia innokkaasti ja katseltu pentueita. Noh, tällä työkaverillani oli jo kaksi harjista kotona ja tiesi että kasvattajalla on tulossa kolmelle nartulle pennut.. Sieltä siis syntyi tämä Tico.. <3

Ticon oltua luonani muutaman kuukauden, aloin haaveilla toisesta karvattomasta, tummasta tytöstä. Katselin eri kasvattajien nettisivuja ja monestippa niitä tummia nakunarttuja syntyi, yksikään ei vain ollut vailla kotia.

Tulipa aika että kasvattajan sijoitusnarttu astutetiin ja sitten se odotus alkoi. Hetken oli jo epävarmaa että syntyykö pentuja yhtään. Tuli laskettuaika täyteen ja mamma alkoi petailemaan. Ja niinhän siinä kävi että pentueeseen syntyi vain yksi pienokainen, nakunarttu tosin, mutta ei tumma.

Alkoi uusi odotuksen aika. Kasvattajan toinen sijoitusnarttu asetutettiin ja siitä alkoi päivien laskeminen. Päivät hupenivat enkä niin kauhean toivokkaana odottanut. Kunnes kuulin, että narttu on iso kuin mikä! Suuri pentue siis luvassa. =D Ja niin, kuten aiemmin kirjoitinkin, syntyi lauantaina 3.12 maailmaan 7 pienokaista, 3 nakunarttua, 2 nakupoikaa ja 2 puuteripoikaa!

Tänään kävin katsomassa pienokaisia. Ja siellä se oli.. Mun pikku rinsessa. Täysin musta nakunarttu, painoa hurjat 110g ja niin pieni.. Jalat on ohuemmat kuin mustekynä, pituuttakaan ei ole vielä niin paljoa. Kaunis pieni..

Nyt siis odotellaan. 7vkon päästä tuo pienokainen saa tulla jo kotiin. Nyt peukutetaan vaan kasvamiselle! Voih, mä olen niin onnellinen etten tiedä miten päin olla!

Odottaminen palkittiin.. Ja hyvää kannattaakin odottaa!

-Maia-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.