IRC-Galleria

..apua..Torstai 30.10.2008 17:18

Tajusin tänään ihan oikeesti vast et kui nopeesti aika oikee menee. Poitsu on ihan pia jo kuukauden. Ja sit kohta on jo ristiäisetki, mitkä sain vihdoin ja viimein järkättyy. Vaati oikee yhden puhelinsoiton mitä oonki tässä tapani mukasesti lykänny n. 1,5vkoa..:) Huh, ku nopeesti menny tää aika. Poika oikee kasvaa silmissä. Se on jo niin iso pieni;) Ku 5kg painorajakin jo rikottu, ja pituutta melkei 58cm..

Jeee, ja kohta pääsee askartelemaan kutsukortteja:) ..muuten en sit pahemmin jaksa ristiäisjärjestelyjä vielä miettiä. Kai mulle niistä sit jonkun ajan päästä tulee kauhee stressi ja revin hiukset päästäni..o_O Ei vaa, en kai sentää:)

Kauhee himo tullu batteryyn. Ku odotusaikana ei saanu juoda ja mä aina himoitsin sitä. Nyt oon juonu jo monena pvänä. Tullu riippuvaiseks, tai sit on jtn pientä univelkaa ni tarvii jtn piristystä:) Ku ei vaan voi mennä nukkumaan sillon ku poikaki on päikkäreillä. Pakko aina touhuta jtn..
Nytki poika nukkunu kohta 3 tuntia. Se on kyl silti outoa, ku nyt on alettu päivisin seurustelemaan enemmän, ja nukuttu vähemmän:)
Öisin ei kyllä onneks herätä ku kerran syömään. Ja pojan ruokailu alkanu olee öisin nopeempaa.
Enään en ota poikaa sänkyyn viereen tissille, ku monta kertaa oon sit nukahtanu siihen itte ja sit parin kolmen tunnin päästä heränny ku poika nukkuu vieressä ja mulla paikat ihan lukossa ku ollu samassa asennossa koko ajan, vaistomaisesti tienny et ei voi pyöriä. Nyt oon pysyny hereillä ku syötän istualtaan olkkarissa. Siitä sit ollu helppo kantaa poika omaan sänkyyn takas ku on nukahtanu syliin. Ja päässy itteki jatkamaan paremmin unia:)

Tulipas paljon teksiä..:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.