IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^Tähtityttö^

^Tähtityttö^

Tää on nykyään ihan tyhmä paikka

HärkäLauantai 24.11.2007 13:58

hymykuoppasi, suuret silmäsi ja kiharat hiuksesi paljastavat välittömästi sinun kuuluvan Härän merkkiin. Ne, ja viehätysvoimasi. Olet yksi suloisimmista tyypeistä koko aurinkokunnassa: sievä ja naisellinen tyttö, joka on innokas miellyttämään ja tarjoamaan apuaan sitä tarvitseville.

Härkiä kuvaillaan aistillisiksi - ja se pitää paikkansa! Rakastat ennen kaikkea mukavuutta: runsaasti ruokaa, juomaa ja rahaa, jotta elämäsi olisi helppoa. Saat yöllä paremmin unta, kun tiedät olevasi turvassa ja rauhassa.

Et ole kuitenkaan mikään helppo nakki. Voit olla lempeä, mutta samalla olet ahkera uurastaja. Sokerisen pintasi alla olet kova pala, ja vankkana ja järkevänä et luovuta ennen kuin saat mitä haluat.

Sitkeydestäsi on sinulle suurta hyötyä, mutta sen varjopuoli, jääräpäisyys, johtaa siihen, ettet aina osaa päästää irti.

Venuksen hallitsemana sinulla on hyvin hellä luonne, ja kun rakastut, olet uskollinen kumppani, joka sitoutuu niin ruumiinsa kuin sielunsa puolesta. Varo kuitenkin kateutta ja omistushalua, sillä ne voivat kääntyä sinua vastaan läheisessä suhteessa.

Härät eivät hoppuile rakkauselämässään. He syttyvät hitaasti, ja vie aikansa, ennen kuin he luovuttavat sydämensä avaimet. Tiedät itse, kuinka kiehtovia sinusta ovat romanssin ensivaiheet: flirttailu, ujot hymyt, hassu värinä, joka tuntuu sydämessäsi, kun näet hänen nimensä kännykkäsi näytöllä. Sielunkumppaniksesi etsit jotakuta, johon voi luottaa - tyttöä joka on rehellinen, järkevä, maanläheinen ja joka saa sinut tuntemaan itsesi erityiseksi. Sinulla synkkaa täydellisesti muiden maan merkkien kanssa. Tulen ja ilman merkit voivat kuitenkin osoittautua hankaliksi, joko koskahe ovat sinun makuusi liian päällekäyviä tai koska pidät heitä epäluotettavina.

härkä - oinas: Tärkeysjärjestyksenne eroavat monin tavoin. ++
härkä - härkä: olette molemmat pomottajia, mutta rakastatte toisianne yli kaiken. ++++
härkä - kaksonen: erilaiset suhtautumistapanne erottavat teitä. +
härkä - rapu: täydennätte toisianne todella hyvin. ++++
härkä - leijona: Pelkkää hauskuutta! Leijona hemmottelee sinua järjettömästi. +++
härkä - neitsyt: Suhteenne on vakaa kuin kallio. +++++
härkä - vaaka: Rakastatte molemmat musiikkia, tanssia ja taidetta. +++
härkä - skorppioni: Olette molemmat vahvoja ja jääräpäisiä - mutta siinäpä haaste piileekin. +++
härkä - jousimies: Kompromissit ovat tarpeen yhteentörmäyksen välttämiseksi. +
härkä - kauris: Väkevä suhde, jolla on edessään valoisa tulevaisuus. +++++
härkä - vesimies: Tarvitaan paljon luottamusta, jotta suhteenne toimisi. ++
härkä - kalat: Molemminpuolisesti kannustava ja hellä suhde - tosi söps! .+++

KUINKA JÄTTÄÄ HÄRKÄ?
Lainaa hänen rakkain DVD:nsä ja unohda se "vahingossa" bussin penkille. Kehitä itsellesi kallis maku, ja pistä hänet törsäämään suuria summia vuoksesi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.