IRC-Galleria

^ZiPPi

^ZiPPi

just call me crazy

meksikolaiseen!!Tiistai 23.10.2007 09:28

Eilen oltiin scubaris, ku maikkeli oli kaymas taal ja tulee seuraavan kerran vasta jouluna...heh pitaa tana vuona tosiaa olla sit vissii se kaveri joulu, tosin iha eri kavereitten kans..

jep mina osallistuin sellaseen otokkaracing kisaan...hahah..no voitin sen sitte eli matka fraser islandille ois takataskus..hah...ihme juttu seki...enha mina siihe viel nimee pistany vaik on jotai 100 euron arvonen...mut ei sita tiia..

joo saatiin suvin kaa meksikolaisesta ravintolasta tyopaikka!! siel taietaa sit kuus kk viettaa.. tai ainaski lupailtii sellasta:) lupailin kyl myos osaavani enklantii mut toiha on taytta kakkaa koko lorina:D no mut pakkoha sita on paasta reenaan et joskus osaa;) ja ainii meijan pomo sergio on iha todella hot!!:D hahah suvinkaa osittai siita mielissa:D no sit pitaa vaa kattoo millasta se tyonteko on!!

joo toi vanha tyo tosiaa oli iha rasittavaa...varsinki ku maanantaina mentii sinne parramattaan asti ja maksettii siita..ja tyypit soittaa et joo ei tarvi tulla...oltii et justjust(jee rannalle!!!) lahettii takas sydneyyn, nii kohta soittaa et tulkaa sittekki!!minahan sanoin et ollaa jo suunniteltu muuta, et ei pysty:) no oltasha me menty jos ei ois muuta tyopaikkka plakkaris mut ku on nii :D ei taia pahemmin enaa soitella..se ukko vaikutti tosi kyrpiintyneelta ku hypitty niinku se haluu!!

nyt soittelee kamppia..toi meijan hostellihuone haisee aina rapulapaskalle, ku noi kay ulkona joka paiva...:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.