IRC-Galleria

1. Kun etsit parkkipaikkaa, aja mahdollisimman hitaasti ja mutkittele kulkuväylän laidasa toiseen.

2. Kun odotat paikan vapautumista, käännä autosi poikittain niin, ettei kukaan pääse ohitsesi.

3. Pysäköi aivan viivan viereen, jotta viereiseen ruutuun olisi mahdollisimman hankala parkkeerata. Jos pytyt pysäköimään autosi vinoon etupää toiselle ja takapää toiselle viivalle, aina parempi.

4. Jos odotat jotakuta liikkeen ulkopuolella, muista jättää autosi ainaki puoliksi ajoradalle, äläkä vahingossakaan käytä vilkkua.

5. Jos vastakkaisesta suunnasta tuleva auto pyrkii sinulta vapautuvaan parkkiruutuun ja näyttää vilkkua sen merkiksi, tuki hänen tiensä ja varmista, että takaa tuleva auto saa paikan.

6. Ostoskärryt kannattaa jättää viereesi pysäköineen auton huoleksi.

7. Jos satut kolhimaan viereistä autoa avatessasi oman kulkuneuvosi oven, odota, että parkkiruutuasi alkaa havitella samanvärinen auto, ja anna paikkasi ystävällisesti hänelle.

8. Jos pysäköintialue on tupaten täynnä ja muut odottavat sinun poistuvan paikaltasi, älä pidä mitään kiirettä. Asettele taustapeilit hyvin, tyhjennä tuhkakuppi ja tarksta, että kaikki on kunossa. Voit vielä varuuden vuoksi käydä kauppakassisi läpi ja katsoa, mitä olet juuri ostanut.

9. Jos pysäköit invapaialle ilman lupaa, muista nilkuttaa hiukan, kun poistu autosta.

10. Kun pakkaat tavaroita autoon, pidä kaikki ovet selkosenelällään. Älä välitä, vaikka viereinen auto haluaisi ajaa pois ruudusta tai joku muu tahtoisi vieressäsi olevalle tyhjälle paikalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.