IRC-Galleria

kakkatarinaLauantai 27.12.2008 08:32

kello 05:40 27.12.2008
minä sekä agenttiystävämme herra n44tt1 "sunnuntaisuhari" aaltonen, herra pepperoni "toblerone" aaltonen ja neiti mandariini "idoah" männistö, olimme ajelemassa ympäri "M"-cityä. koska olimme havainneet liikenteen hiljaisuuden, emme olettaneet että saamme kokea jotain ennennäkemätöntä ja JÄNNÄÄ. koska ajoneuvonamme oli sunnuntaisuhari nauriksen hopeinen "salama", kiidimme kohti tuomikujaa. ajoneuvon pinta kiilsi kauniisti katu-, ja jouluvalojen loisteessa, kunnes...
käänsimme tiukasti mutkaan. meidän kaikkien agenttivainut sanoivat, että jotain kummaa oli tekeillä. luulimme ensin tuntematonta otusta muukalaiseksi, mutta terminator signaalimme tunnisti lajin ihka oikeaksi ihmisolennoksi.
ja mitä ihmettä ! vaikka ammattilaisagentit ovat sangen synkkää ja vakavaa porukkaa, emme voineet muutakuin nauraa.
nimeltämainitsemattoman herra x:än oli yllättänyt pieni joulukakka. kirjasimme heti agenttikansioihimme tämän tapahtuman, kurvasimme ympäri, ja menimme tarkistamaan tilanteen uudelleen. kyllä, ihkaelävää kakkaa. keskellä tuomikujan vartta. kummastelimme miehen rohkeutta. saimme napattua pienet todisteet: neiti mandariinin kännykällä ! herra x teki tarpeensa, nosti käden tervehdykseksi, ja lähti pois. hän ei kuulemamme mukaan sanonut mitään kun herra pepperoni kysyi "tuliko hyvä jökö?". lähdimme raastavan työpäivän, ja aamun jälkeen koteihimme.
ja mitä tästä opimme? kakka ei ole paha asia, eikä sitä kannata häpeillä.

agentti hopeasalamanhoitaja päättää tähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.