IRC-Galleria

hohhoi.Tiistai 01.11.2005 20:31

Tänään on taas se päivä ku tuntuu että on lankakerä hukassa. Vaikka loma meniki ihan päinvastoin ku oli suunnitellu ja univelkaa on taas enemmän ku ikinä nii silti tuntuu että kyllä sitä ois mielummin jossain muualla ku Oulussa. Täällä tulee vaan se olo että kohta on tentti ja seki essee on vielä tekemättä ja tahtoo pois täältä.

Ihmeellistä on elämä. Yhtenä hetkenä tuntuu siltä ettei vois rikkinäisempi ollakkaan ja seuraavana on niin onnellinen että vois hymyillä viikon. Onneksi maailmassa on ees yks ihminen joka arvostaa kaveriaan ees sen verran että pääsee sängystä ylös ja ehdottaa kahville lähtöä vaikka on krapula. Yleensä tällasilta ihmisiltä on ylivoimasta ees vastata puhelimeen saatikka että niistä seuraa ois. Ihana ihminen.

Liian monta päivää putkeen joutunu istuun auton ratissa, mut parin tunnin päästä saa taas pitää taukoo siitäki hommasta (ja alkaa taas ahkerasti lukeen tenttiin). Mikähän siinä on että vaikka Oulu on kiva kaupunki nii täällä ei yhtään inspaa mikään. Sitte ku lähtee johonki muualle (oli se sitte vaikka niinki kuiva kaupunki ku Rollo nii seki kelpaa ku seuraa on, tuli kokeiltua viikonloppuna) nii on ihan että wau. Vaikka ihan samoja baareja ja kuppiloita täälläki on. Pitää kai oottaa että saa jostain irtonaista ja auton ja pari viikkoo ylimäärästä nii suunnitelmat on sitä varten jo tehty Rollon Hemingwaysissä sunnuntaina.

Mutta nyt menen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.