IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kuvaako mua? Keskiviikko 05.12.2007 01:26

Tuntuu kamalalta kun ei jaksa. Opiskelu ei nappaa, kaverit eivät kiinnosta, tekisi mieli nukkua koko ajan tai uni ei tule ikinä, haluttaisi ryypätä, ruoka ei maistu, kuolema pyörii ajatuksissa, viiltely tuntuu helpottavan oloa hetkeksi, päätä särkee aina.
Todellinen masennus on paljon vakavampi asia kuin arjen pieni hiertäminen. Se imaisee sisäänsä ja vie voimat niin,että lopulta mikään ei tunnu miltään, tai korkeintaan epämääräisellä tavalla pahalta.
Pelkkä sängystä nouseminen tai suihkuun raahautuminen saattaa vaikuttaa ylivoimaiselta haasteelta. Helpointa on tuijottaa kattoon. Elämä lipuu ohi, ja omat vaikutusmahdollisuudet tuntuvat olevan nollassa.
Sairastumisen syynä voivat olla vaikeat kokemukset, kuten koulukiusaus, läheisen ihmisen menetys tai ongelmat kotona. Ylipäänsä kaikki ne asiat jotka aiheuttavat tai ovat joskus aiheuttaneet surua ja turvattomuutta.Raudanpuute on yleistä nuorilla/- naisilla.
Tuoreen tutkimuksen mukaan rautavaje voi hidastaa aivotoimintoja, joten raudanpuutteen hoito on tärkeää.
Marssi terveydenhoitajan juttusille, jos tunnistat joitakin seuraavista, raudanpuutteesta kertovista oireista :

-väsymys
-huimaus
-kalpeus
-päänsärky
-ruokahaluttomuus
-hengästyminen
-ihon kuivuminen
-kynsien halkeilu
-hiustenlähtö

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.