IRC-Galleria

Torstai, toivoa täynnä? Torstai 15.12.2005 23:27

Katselin tänään pakosta hiukan aikaa kuinka ihmiset valmistautuvat suureen kulutus-juhlaan. Iski pakokauhu kun tajusin mihin kaaokseen molen itseäni tunkemassa lauantaina. NÖY! minen haluaisi millään! Mut lupausten pitäminen on miulle iso juttu, joten pakkohan son mennä kun on tullu luvattua lähtää ainakin seuraksi..
Noh, lapsi lähtee mihin vaan kunhan välillä on tarjolla kahvia. Paljon kahvia. Kahvia ja kahvia.. (;
Huomasin taas tänään kuinka erilaisia me ihmiset ((tai eläimet, miten vaan haluatte..)) ollaan. Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Mie se tyksin aikasen useesti molemmista. No joo, ottakaahan siitä sitten selvää että mitä mie tollakin tarkoitin. JOO ja siinä EI ollut mtn kaksimielistä.
Miun päivä oli aiksen hyvä tänään. Paljon parempi kuin muutama edeltävä. Sain aikaiseksi itseasiassa aika paljonkin. Ja hymy, soli herkässä. Tuli taas siis treenattua ainakin joitain lihaksia (;
Eli taitaa olla valoisammat ajat taas luvassa.. kumpa vaan maa muuttuis viel valkoiseksi, jotta pukki vois tulla (;
Voi kun pian tapahtuis jotain hauskaa,
jotain uutta tai sit jotain vanhaa,
jotain jotain jotain...
Mulle riittäis et jotaan vaan tapahtuis.. En siis vaadi paljoa, enhän? (:

Huomenna minen aikonut mennä oppimaan uutta. Mutta katsotaan kuinka käy. Meinasin aloittaa joululoman jo nyt.. Toisaalta miulle tulee vieraaksi huomenna pikkuinen pellavapää, hää jos joku on paras opettamaan asioita jotka on tullut jo unohdettua. Ihanaa päästää taas sisäinen lapsi valloilleen ja olla vaan. Olla ja touhuta (; Nauttia ajasta. Osoittaa kuinka paljon välittää. Son kuulkaa niin kaunista.

Jeps. Mulla on soinu yks biisi päässä koko pvän.. toisaalta son ärsyttävää mutta niin totta. Ne laulun sanat on vaan niin totta. Kertoo siitä kuinka kaukana.. ja toisaalta taas niin lähellä. Oij.


Nyt on juostava autolle.
kaasutettava postilaatikolle.
Jotta kusti pääsee taas polkemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.