IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

hui..Sunnuntai 31.05.2009 22:27

Kävin äsken ärrällä. Samantien ku astuin sisään nii siel oli ihan outo tunnelma.. sit aloin kattoo nii ihmiset vaan tuijotti lattialle, mä kelasin et joku on kuollu tai jotain, ku siinä nainen kyyköttää vieressä ja itkee.
No sit kuitenki selvis, et siel oli joku poika, joka oli pyörtyny sinne lattialle kaks kertaa ja jotain semmosta. Sen äiti oli ihan hysteerinen ja koitti soittaa ambulanssii monta kertaa, mut ne sano, ettei kuulemma ambulanssille oo tarvetta. Mä en oo koskaan nähny niin valkosta ihmistä, ku mitä se poika oli. Ne oli just tullu malmin päivystyksestä jostain syystä.
sit vihdoin ku se äiti sai sen ambulanssin suostuteltua paikalle, nii ne sano et joo puoltoista tuntia menee. ei siinä mitään, jonotin ärrällä puol tuntia yhen sipsi pussin ja kokiksen takia.
no, toivottavasti poika pääs hoitoon, tai ainaki kotiin asti ilman uusia "kohtauksia"...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.