IRC-Galleria

^pauGGu

^pauGGu

ihastui tänäääään

juukelispuukelisTorstai 22.11.2007 15:09

Noni! ompa muksaa.!
koulu loppu jo 11 mutta enpä lähtenykkää kämpille..! Täällä istutaa netissä vaa :D
kahelta mennää vaasaan purkamaan messuja. oikein kivaa =P Keretään vielä selluloosankaa käyä hakee kaikkeja erejä mukavia ILMAISnäytteitä ja namusia ennenku aletaa purkamaa meijän ah niin tyylikästä sedun osastoa :D
Joo olipa eilen kuiva ilta ku kaikki halus vaan nukkua.! nii meki sitte alettii nukkumaa mutta silti nukuttii pommii. en voi tajuta mite pientä ihmistä väsyttää niin paljo aina aamuisin..!
mutta eihä se ny ookkaa iha normaalia että pitäis kuuelta olla pystyssä ja keittelemässä jo sumppia.
parempi vaa että ei herätty keittelemää sitä kahvia ku ei mulla ois ollu edes maitoa siihen ;<
VoiVoiVoi. nyt jää vaan nähtäväksi että meenkö vklpna oulaisiin vai jäänkö seinäjoelle..!
oishan se iha muksaa toisaalta mennä oulaine cityy mutta oon päättäny olla säästölinjalla. Jos kuitenki pummilla yrittäis matkustaa.. seuraukset vaa ei oo nii hyvät jos jää kiinni ja ei oo edes rahaa:DD mutta sehä ei vielä paina mieltäni yyhtään.. toki jos joku ystävällinen henkilö tulis viihdyttämään mua tänne nii ei tarvis lähtä minnekkää(pieni vihje)
no joo mutta tästä tulee jo niin pitkä romaani että huuhhuh. eipä näitä varmaa kukaa edes lue mutta omaksi iloksi on oikee mukava kirjotella!! ja semmone juttu tosiaa että jos joku haluaa antaa rahallista avustusta nii voin antaa tilinumeron. Ja ruoka apu kelpaa myös.! Mutta niinii päivönjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.