IRC-Galleria

^petalwing^

^petalwing^

Voi Plaaaaaaaaah....

Peekuleen peekule!Torstai 20.11.2008 17:13

Voi V***u että voi vituttaa!
Tässä sitä taas sikakipeenä,ehinpä olla "terveenä"vajjaan 2vk,maukasta...
Eka oli 4pv kuumeeton angiina ja sen jälkee jatkunu ny 3pvä tää vitu räkätauti..kipeenä kuulema väsyttää?!mitä se SEMMONEN on?
Joo,siis kyll väsyttää,mut ku ei saa nukutuksi ku meinaa tukehtua tähä loputtomaa räkään saatana!
Eikä siinä että ois vaa räkää tuloillaa,nilkat solmussa ja kuumeesta ei tietookaa..mutta ku viime yönä tuli viel yskäki kaike hyvä lisäksi.Syvään ei uskalla hengittää koska heti tulloo semmone yskä kohtaus että kestää sen 10 minuuttia jonka aikana suuripiirtei saa olla oksentamassa.
Keuhkot rahisee ku vanha ruostepaskakosla...

Sittenpä oli tänää viel meiä koululla jotkut HP-taito seminaarit..oli vähä taas että opiskelijat(joille ei ilmotettu taas ajallaa koko asiasta)oli vähä niiku kolmannen luokan kansalaisia,syömäänki piti raahautua toiselle koululle,vaikkei se kovi kaukana ole mutta kyllä se vitutti tarpoo ku on ni vitu kipee.
No sit hilasin itteni takas koululle ja aloin hommia tekemää taassinsa ku oli jonku verra viel aivoja tallella..olin jjo yli aikaa tekemässä ku maikka tuli sanomaa,että lähehä kottii,oot nii kippeen näköne:D

MITÄ??!!Minäkö muka kipeän näköinen?Peilistä kahto aamulla ryysy rannan marjatta,nenusta lähteny nahkat jo aikoja sitte ja muutenki ni turvonnu ja pöhöttöny että,räkä poskella ajoittan ku ei enää sulkuventtiilit taia joka tilanteessa toimia:P

Hoitaajaaa tässä tarvitaan kun pumppu oudosti lyööööö ja silleee...

Palataa,nyt aivastuttaa[lue:lähtee niistämää loputki aivosa pihalle]

Trööt:petu*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.