IRC-Galleria

Ensinnäkin kävin aamulla hakemassa Alma-hepan neloselta. Se tuli nyt mulle "remontiks", kun on vähän kuntoutusvaiheessa. Huomenna si alotellaan sen kaa.

Toisekseen, olin tänään Susu-tädin estetunnilla Fabun kaa. Fabu oli tosi super, mutta loma on kyllä tehny Susu-tädille pahaa. Tyyppi laitto meidät hyppää ilman jalkkareita (ihan pieniä esteitä tosin) ja naureskeli vaan et seuraavaks voidaankin jättää jalustimet tallille ja kohta voidaankin hei hypätä ilman satulaa! Selvästi se pienessä mielessään toivo, että me ois mätkähdelty alas sieltä, kun se niin kovin tarkkaan huolehti, että onhan kentän portit kiinni :) Mutta hah, meidän ryhmä on vaan niin hyvä et eihän me tiputa :D
Joko toi liika lomailu on laittanu Susun pään sekaisin, tai sit se toivoo vammauttavansa meidät kaikki ja pääsevänsä takasin lomalle..

Nyt pitäs vaan päättää et meenkö huomenna Fabulla hyppää vai Akulla hyppää.. Mut Aku ja iilman jalkkareita hyppääminen ei välttämättä oo maailman paras vaihtoehto (ja heti mua on haukuttu nössöks ku oon pohtinu tätä asiaa..).. Pappa on tän viikon hyppykiellossa :( Mutta toivottavasti se taas ens viikolla sais hyppää ja olis muutenkin oma ittensä.

Tänään siis lattenkuttut ja papelihattukin on vielä askaltelematta.. Ja huomenna pitäis olla virkee ku ois kuus heppaa ratsittavana :D

Pitää ehkä lähtee tutkii onko meidän toinen ryhmä mustelmilla vai pysykö ne kyydissä ilman jalkkareita :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.