IRC-Galleria

`Maya`

`Maya`

just give me a reason, to keep my heart beating.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.06.2010 16:23

siis suoraan sanottuna meinasin kuolla aamulla herätyskellon soittoon. :D olis niiiiiiiin tehny mieli vain jäädä nukkumaan, kun tuli taas jostain syystä valvottua paljo myöhempään, ku mitä olin etukäteen suunnitellu. *krhmn*
kännykkä on paholaisen keksintö :<

mutjoo, selvisin kuin selvisinkin ylös sängystä sillon seittemän aikaan about reilun neljän tunnin yöunien jälkeen (heräsin ekan kerran joskus puoli viiden aikaan, ku tuntu, et olin nukkunu pommiin :'<)
ja sit selvisin toki sinne työkkäriinkin asti ja niin edelleen :) ohhoh, meitsi todennäkösesti alottaa työharjottelun joko huomenna, ylihuomenna TAI sitten viimeistään maanantaina. riippuu ihan, että millon se työkkärin täti soittaa mulle ja ilmottaa, että millon saan alottaa. jeejee.
mua rupes ihan älyttömästi naurattaan siellä työkkärissä, kun juttelin sen Erjan kaa, joka on nyt koko kevään hoitanu mun asioita, niin se kysy, että miten me sovittiin siellä työpaikalla toi mun päivän työtuntimäärä ja mä sanoin, et mun päivät olis niinku seittemän tunnin mittasii, niin se vaan tokas, et "no et sinä tyttö mitään seittemää tuntii siellä oo, kun kerran kuudella tunnilla saat saman päivärahan! sanot Paavolle, että työkkärin täti käski olla vaan kuus tuntia :)" :''D

sitten työkkärin jälkeen suuntasin toiselle puolelle keskustaa kirjastoon palauttamaan myöhässä olevaa kirjaa, joka ei sit sen tietokoneen mukaan ollutkaan myöhässä. eli ei tarvinnu maksaa mitään :D jeejee.
mut se kone näytti, et mulla olis muka ollu kaksi muuta kirjaa myöhässä, jotka palautin piruvie jo viikko sitten. :'D sit ne hyvännäköiset pojat vaan selvitteli sitä asiaa ja lopulta pyytelivät anteeksi, kun selvisi, että tosiaan olinkin palauttanu ne kirjat. :))

sit suuntasin taaaas toiselle puolelle keskustaa Sokokselle ja ostin Livialle sellasia supersöpöjä kissatarroja, kun se tyttö rakastaa kissoja.
ja sit mäkkiin ja ostin mansikanmakuisen tuplamakupirtelön ja sit tulikin kiire bussiin. :) ...joka loppujenlopuks oli ainakin viis minsaa myöhässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.