IRC-Galleria

`Nenne

`Nenne

Onko sulla pokkaa?

Uusimmat blogimerkinnät

Kyllä sai purkautua:DMaanantai 18.02.2008 21:19

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA..

TALVESSA
- No vittu ku on niin saatanan kylmä ja ainaki vittu metri lunta.

KEVÄÄSSÄ
- No vittu kaikki lumet sulaa pois ja sitä vitun loskaa on joka paikassa ja housun lahkeet on aina iha märät ja kuraset.Ja vittu ne jalkakäytävät on niin saaterin ällöttävässä kurahiekkaliejussa eikä niitä saatana osata puhistaa.

KESÄSSÄ
- No vittu hyttyset inisemässä korvassa eikä niitä saateri ees nää että ne vois päästää hengestään!

SYKSYSSÄ:
- No vittu sataa vettä koko ajan ja tippuu lehet puista.. sitte vittu niitä vitun niljakkaita matoja saatana lyllertää maassa ja aina onnistuu vahingos astuu päälle ja vittu kengänpohjan täynnä vittu paskaa ja matohaketta perkele:D

KOULUSSA
- Vittu koulussa jotkut opettajat on niin saatanan kusipäitä.ja saatana ne kauheet hikarioppilaat luulevat vittu olevasa muita parempia perkele.Ja se vitun mössö jota kututaan kouluruoaksi,ei maistu vittu suolatonta puuroo kummosemmalta.

CD-LEVYISSÄ
- No ne vittu ei kestä yhtää kovempaa kohtelua.vittu jos pikkunaarmu tulee ni saatana koko levy pomppii nii vitun pahasti ettei sitä jaksa kuunnella.ja vittu ne on aina jossain muualla ku siellä saaterin kotelossa!


POLKUPYÖRISSÄ
- vittu aina öljyssä housujen lahkeet perkele ku ne ketjut on nii homot.ja ne vitun ketjut lähtee aina poies paikoltaa jos jonnekki ois kiire!

HAMEISSA
- Hyi vittu jotain lyhyitä hameita vitun pissikset niitä käyttää ja luulevat olevansa niin vitun viisaita ku näyttelevät paljasta pintaa nii vitun paljo.vittuun kaikki lyhyet hameet saatana!

MAIHAREISSA
- no vittu nolottaa ne sellaset saatanan wannabe skinit jotka menee pitkin kyliä niillä vitun kengillä. ne kengät on niin perseestä oikeesti.

TELEVISIOSSA
- vittu aina samoja saatanan paskoja ohjelmia vittu soittis ja vittu ring a ling perkele ketä kiinnostaa vittu ne helvetin puhelinpelit.

Kerro viisi biisiä joitka kuunnellessasi sinua alkaa vituttaa koska ne ovat niin vittumaisia
1. anna abreu - ivory tower
2. Tea Hiilloste- tytöt tykkää
3. kaikki teknopaska
4. rihanna vittu kokonaisuudessaa
5. vittu koko britney,vittuun koko ämmä!!

Vituttaako sinua usein?
- no vittu arvaa.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- vittu kerjääks turpaan:D

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän
- no nyt naurattaa jo:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.