IRC-Galleria

`ninnni

`ninnni

Tee iha mitä muuta vaan, mut älä rakastu muhun! Sua saattaa muuten sattua, sori muru!<3 ;>

hmm? :/Maanantai 11.02.2008 03:21

Päästä tulee verta.
Selkä vittuilee T O D E L L A pahasti.
Sairaalalta ei kuuluu mitään.

Juu, että näin. Päästä tosiaan tulee taas verta, tuolta päänahasta ja se sattuu.
Ei oo reiluu. Mulla on ollu siis aina semmonen sormenpään kokonen luomi tuol päässä, ja nyt sit jonki aikaa siit on tullu verta, ku vähänki osuu siihen, vaikka, ku vaan harjaa hiuksia. Ja välil se aukee, jos laittaa hiuksia korvan taakse, ku siihen on jääny hiuksia kiinni, niin se aukee sit aina. E T T Ä M U R R !

Selkä on oikeesti ihan helvetin kipee, mä en tie kohta enää mitä tehä! Ku alkaa tuntuu siltä, ettei noi lääkkeet enää auttas mitää, tai siis hetkeks kyl, mut ei tosiaan kestä kauaa vaikutus. Mmm.. Ku ennen pystyin istuun ihan huoletta vaikka vittu 5h, ehkä vähän perse puutu, mutta ei selässä pahemmin oo tuntunu tai, jos on niin vähän vaan, ku vaihtanu asentoo, niin taas mentii, niin koulussakin. Mut nyt, ei vaan kykene, ei pysty. Jos ollaan vkl ajelemassa Niin mun täytyy aina sillo tällö päästä käveleen vähän tai sit vetää penkki makuu asentoon, ni jo helpottaa hyväl tuuril puoleks tuntii. Sekin on tietty ihan hyvä, ku tietäis vaikka jotain liikkeitä mitä sais tehä, siis vaikka just venytyksii tai J O T A I N edes..

Sairaalalta piti tulla viime viikolla kutsu sinne, M U T T A E I P Ä N Ä K Y N Y ! ! ! ! ! ! Olis parein tulla tällä viikolla, koska haluisin saada tietää missä mennään ton selän kans, mitä mun pitää tehä, mitä mulle tehään, mitä mun koulun käynnille tapahtuu, paljon tää kaikki tulee maksaan, että saan elää niinkun muutkin ja V A I K K A M I T Ä M U U T A täytyis saada tietää, mutta miten helvetis saan, ku ei niistä kuulu mitään! Katotaan vaan niin pääsen vasta joskus kesällä jatko tutkimuksiin, ja se kutsu tulee joskus kuukauden parin päästä, vaikka sinne kuinka soittelis ja kyselis sen kutsun perään. No täytyy toivoo, et se tulis vaikka jo päivällä.. Ooooij, se olis niin ihana, ku se tuliski. :)
Mulla on ihan sellanen tunne, et sit, kun pääsen sinne lekuriin, niin se ei ees tie mitä sen pitäis tehä, siis mitä tutkimuksii ja sit joudun lähteen sieltä tyhjin käsin ja odottaan taas uutta kutsua ihan H E L V E T I N kauan, aina siihen et ne on vaan saanu eka selville sen, että mitä niitten pitää tutkia ja miten ja plaa plaa plaa, ja sit ne unohtaa mut kokonaa ja hukkaa mun tiedot, ja sit joudun alottaan taas koko shoun uudestaa, tai sit ne luulee mua hulluks ku väitän, että oon ollu tutkittavana, mut sit musta ei ookkaan mitään tietoja. J E S ! ! ! No ei ny ehkä ihan mut joo.. Ei hyvin mee oikeestikaan.


! ! ! ! H Y V Ä Ä Y Ö T Ä K A I K I L L E T A S A P U O L I S E S T I , K I I T O S N A M J A H E I ! ! ! !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.