IRC-Galleria

...ajattelua...Sunnuntai 05.10.2008 00:03

>> liikaa taas ajatuksia päässä tai no ei niit liikaa oo,vaan ne on ihan sekasi...liian paljon mietittävää ja pohdittavaa..

eka mult kysytään mielipidettä toisen elämään liittyvään syvällisen kysymykseen.. Mitä pitäisi vastata,jotta vastaus mielyttäisi ja ettei satuttaisi kysyjää..? No olen kysyjän kanssa samaa mieltä.. ainut ratkaisu tähän ongelmatilanteeseen on se et tehdään juuri niin kuin kysujä ehdotti..ja jatketaan entisel suunnitelmalla...

Toiseksi viime aikoina on saanut huomata että et usein joutuu muiden kiukuttelun purkamisen kohteeksi ja sit saa taas miettiä mitä tein väärin ja miksi muut osattaa mieltään, vaikka mie en niihin asioihin mitenkään kuulu ja liity..Minkä se mie sille voin et kaverin mummon jääkaapista on marsipaani loppu..?:)

Ja teinien aivojen toiminta on aika mystistä...ei aina voi tietää ajatteleeko asiaa teini vai apina.. kiitos siit ryökäleelle ja pötkylälle.. maailman ehkä TYHMIMMILLE teineille:D vaikka kovastihan me apinoista tykätään ja reiluKerhostaPäivää...

Nyt se on sit ääneen sanottu että Sawa on muuttunut kylmäksi, kyyniseksi, passiiviseksi ja tunneköyhäksi, näin miun rakas jennani minulle kertoi kun eilen illalla juteltiin tai no juteltiin ja juteltiin.. kuhan höpöteltiin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.