IRC-Galleria

tosi onMaanantai 06.02.2006 09:55

ASIAKASPALVELIJAN IHANUUTTA

Olen asiakaspalvelija minulla on korkeakoulutasoinen
tutkinto kirjanpidosta, suhdetoiminnasta, markkinoinnista, liiketoiminnasta, atk:sta ja swahilin kielestä.

Olen asiakaspalvelija tietenkin muista kuusivuotta sitten tekemäsi tilauksen, vaikkakin sinulla ei ole tilausnumeroa ja muistelet, että se on tehty nimellä, jonka ensimmäinen kirjain oli T.

Olen asiakaspalvelija puhun kaikkia mahdollisija kielijä, olen vieraillut kaikissa mahdollisissa paikoissa ja tavannut kaikki mahdolliset ihmiset.

Olen asiakaspalvelija minulle on päivänselvää, että kun puhut perjantaista, tarkoitit tietenkin lauantaita.Ymmärrän myös kellonajat, kun määrittelet ajankohdaksi ”ei siitä kauaa ole”.

Olen asiakaspalvelija totta kai, minähän valehtelen, kun sanon ettei
haluamaannetuotetta ole enään jäljellä erikoishinnalla

Olen asiakaspalvelija ei tietenkään ole mitään vaivaa järjestää nopeasti 125 lisätuotetta haluamallasi erikois hinnalla. Ja totta kai minulla on oikeus poistaa alv:t hinnastasi

Olen asiakaspalvelija pystyn katsomaan 10 asiakasrekisteriä, hoitamaan 5 tilausta sekä, vastaamaan 15 puheluun kaikki samanaikaisesti

Olen asiakaspalvelija tiedän tarkalleen, mitä tehdä missäkin tilanteessa käyttämättä ollenkaan rahaa tai sekuntiakaan aikaa

Olen asiakaspalvelija olen vastuussa ruokatarjoilusta, liikenneruuhkasta, säästä, henkilökohtaisista ongelmistanne ja kansallisesta taloudesta.

Olen asiakaspalvelija en ole koskaan loukkaannu, kun olen tehnyt 10 tunnin etsintätyön vain kuullakseni sinun kertovan ”ostaneesi sen internetistä ja säästäneesi 25 euroa”

Olen asiakaspalvelija minusta on ihanaa kun ihmiset tulevat luokseni ja yhtäkkiä olettavat minun tietävän kaikki puhelinnumerot Helsingigtä Ivaloon ihan vain päästäni. Tiedän myös kaikkien kilpailijoiden hinnat ja aukioloajat ja muistan ne kaikki sehän on itsetään selvyys.

Olen asiakaspalvelija sinun ei tarvitse kertoa mitään tuotteita tai nimiä, sillä olen ajatustenlukija ja minulla on jo tilaus valmiina kristallipallossani ennen kuin kerrot minulle mitään.

Minä hymyilen, olen empaattinen, sympaattinen, pahoittelen, mairittelen, hinnoittelen esiinnyn, laulan, tanssin, steppaan, korjaan printterin ja tietokoneen sekä saan aikaan maailmanrauhan KOSKA OLEN ASIAKASPALVELIJA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.