IRC-Galleria

{Luna}

{Luna}

Pitäsköhän täälä käydä useamminki?

Tylsyys..Sunnuntai 21.02.2010 04:19

Jaa-a.. Mitäs tänne. No muutin Vantaalle Joulukuussa ja täällä sitä on sit vaa palloiltu Helmikuun 8 päivää asti jolloin sain töitä.Ei mitään suurempaa mutta hommia kuitenki..

8.2 olin serkkusen kanssa kahtomassa Billy Talenttia ja hyvä oli. Eka keikka missä oon käyny. Kenttäpaikka ei vaa oo mun juttu ku siellä on niitä hiton pitti ihmisiä jotka tönii ja tuuppii koko aja. Haluan olla ja kuunnella ja kahto miten se esiintyy. Koita siinä sitte kahtoa ku tulee kyynärpäätä ohimoo koko aja! >:/

Pihallaki on niin pirun kylmä ettei siellä voi olla. Koiran käy käyttämässä kusella ja siinä se sitte onki. Ikinä en oo toivonu näi kovasti kesää ku täällä asuessa. Tiet on paskassa kunnossa ja lunta on hitosti.. 59cm Kesä ja kärpäset tulkaa jo!

Saatiin sitte uus kämppäki.. Tää on 40neliöö ja 622 vuokra se toine on 43neliöö ja 501 vuokra ja siihen saa vielä maalauspaketin kaupan päälle, ei muute tule olemaan seinät valkosia! :D Malminiityssä on tuo toine kämppä

Hirvee flunssa päälä ei yhtää kivaa. Kuumetta ei kai oo ku en oo mitannu missää vaiheessa enkä mittaa ellei oikeasti sille tunnu. Töissä voi käydä ku se ei ole mitenkään rasittavaa.. Ainut mikä siinä rasittuu on olkanivelet!

Joo, mitäpä minä tänne selostan ku muutenkin ajattelin jättää koko Irc-gallerian kuhan saan kuvat otettua taltee.. Ciao!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.