IRC-Galleria

{Nunu}

{Nunu}

Laura ♥ Markus

en tiiä...Perjantai 24.10.2008 21:04

en tiiä mitä täs ny pitääs tehdä... kaikki on vaan niin sekaasin!
mä vihaan sua tällä hetkellä NIIN paljon, mutta sielä sisällä sydämmes sä oot kuitenkin se rakas<3
mutta mä en vaan tajua, että miks sä et voinu käyttää sitä pisintä välkkää siihen että oltais puhuttu... vaan olis pitäny puhua 5-10minuutis kaikki asiat selviksi... se ei olis mitenkään riittäny, että sori vaan ku en jaksanu 5min selittää kaikkia juttuja mitä oot tehny... ja en etenkään silloon puhu jos joku on siinä sun kans... mun mielestä se paras kohta olis ollu se pisin välkkä eli ruokavälkkä, mutta ei sitte! Tämän jälkeen ja kaiken sen mitä oot tehny ja se kaikki olis selvinny tänään pitkällä välkällä sulle, mutta et halunnu, niin en pysty enää oikeen luottamaan suhun... asia nyt vaan on niin ja se on TOTUUS! sä sait kesälläki tilaasuuden puhua mulle silloon TOTTA, mutta sä et puhunu, enkä enää mee siihen lankaan että uskoosin sen kaiken paskan uudestaan!
Sä annoit mulle lupaukses kaikista niistä asioista, mutta toisin kävi... jos sä haluat ne asiat tietää niin sä tuut multa niitä kysymään KASVOTUSTEN eikä meses, eikä kummiskaa niin että pitääs 5minuutis selittää kaikki ennen ku tunti alkais! Mutta jos et välitä eikä sua kiinnosta niin antaa olla... sitte oon kokonaan hiljaa... ja tarkootan sitä sitte kans...

Tää on susta kiinni, eikä oo mun mielestä ollu missään vaihees musta kiinni vai väitäksä tosiaan että kaikki pitääs selvittää 5minuutissa? jos sä niin meinaat tällääset asiat selvittää nii huh huh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.