IRC-Galleria

savolais kirje äetiltä poijjalleTiistai 27.11.2007 21:25

Rakas poikain,

Kirjotan tämän kirjeen hyvin hittaasti kun tiijän ettet ossoo lukkee kovin noppeesti. Myö ee asuta ennee siinä samassa paekassa, ku sillo ku lähit kottoo. isäs luk lehestä, jotta usemmaat onnettomuuvet sattuu kolomenkymmen kilometrin sätteellä kottoo, sentähen myö muutettiin muuvalle. En voi lähettää sinulle uutta osotetta, ku se joensuulais perhe, joka asu täää ennen vei osote kiliven mukaan, jotta heejän ee tarvihe muuttoo ommoo osotettaa. Tämä asunto on oikeen mukava. Tiälä on pesukonekin. En oo oekein varma toimiiko se kunnolla. Viime viikolla laetoin pyykit konneeseen ja vejin nupista enkä oo nähny pyykkilöitä sen koommin.

Se siä eijjoo yhtää hullumpi. Viime viikolla sato kaks kertoo. Ensiks sato kolome päevee ja toisella kertoo neljä. Tuavetti-setäs sano, jotta takki , jonka pyysit lähettämmään on nappinneen kaaheen paenava ja sen lähettäminen oes tullu kovin kalliiks, joten myö leikattiin napit irti ja laetittiin taskuihin. Takki on tulossa moternisti sähköpostilla.

Jussilta jäe eile aaton avvaimet aaton sissään. Kerettiin olla huolisamme , ku kesti yli kaks tuntia ennenku Jussi sai meijät poes aatosta.

Elli-siskos sai eile lapsen. En tiijä, onko se tyttö vae poeka, jotten en tiijä, ootko nyt setää vae tät. Laps näättää iha veljeltä.

Teuvvo-setäs putos kiljutynnöriin par viikkoo sitte. Sitä yritettii kiskoo ylös, mut häe taisteli urheesti vastaan. Ruumis poltettiin viimepyhänä, eikä sitä suatu sammummaan ennenku palokunta kututtiin appuun.

Kolome entistä kaverias kuoli viimeviikolla. Avolava-aato suistu jokkeen ja uppos. Rauno ajo ja hää pääs ikkunasta turvaan, mutta muut kaverit istu lavalla, eivätkä saaneet perälaatoo aaki.

Tämmöstä tasan tänne kuuluu eikä mittää kummempaa tapahu. Kuten ei ennenkää.

terveisin äetis.

P.S. Minun pit laettoo vähä rahhoo mukkaan, mutta kirjekuor olj jo kiinni.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.