IRC-Galleria

hah. :DPerjantai 28.08.2009 03:17

"Pilaantunutta BB-lihaa

Sub avasi jälleen eilen lihatiskinsä, sillä juorumylly kaipaa tuoretta tarjottavaa. Tai niin Subilla ilmeisesti luullaan. Totuuden nimissä on sanottava, että BB-tiskin aiemmat vuosikerrat ovat kyllä jo pahasti härskiintyneitä, elleivät olleet sitä jo "tiskillä". Kerrataanpas hieman.
Suomen Big Brotherin ensimmäisen kauden voitti joku Perttu. Se oli jo talossa niin harmaa keittolihaklöntti, että maatui heti voittonsa jälkeen matkalla hotellille.
Toisen kauden voittaja oli Sari, pornopuodin myyjätär -sellainen potentiaalinen koipireisipala. Sitten joku ilmeisesti pamautti sitä lihanuijalla päähän, kun se lähtikin opiskelemaan sen sijaan, että yhä poseeraisi verkkosukkiin puettuna kissapiiska hampaissaan lehtien sivuilla. Onneksi toisella kaudella oli myös Kaki. Tuo kotoinen mummon lihapulla, joka edelleen tyrkyttää itseään, vaikka kaikki näkee, että sen viimeinen käyttöpäivä meni umpeen aikaa sitten. Siinä se kuitenkin istuu alasti murkkupesässä elokuun Seiskan sivuilla, eikä näytä enää kelpaavan edes muurahaisille.
Kolmannen kauden voitti Sauli, se naapurirapun naurava nakki. Jotain TV-juttujase vissiin on tehnyt hammastikkuun isketyn makkaranpalan, sen ensimmäisen BB-Nikon kanssa. Muistetaan kolmoskaudelta toki muitakin. Kadia, sitä Virosta tuotua naudan filettä, piti jatkuvasti marinoida alkoholilla. Niin ja Aki - se oli se härän häntä heikoilla hangilla.
Neljännen kauden voitti Anniina, mutta siitä ei ole sittemmin kuultu. Vissiin kait siksi, että totuuden nimissä se olisi kuulunut lihatiskin sijasta vihannestiskille. Neljänneltä kaudelta eloon jäi kuitenkin BB-Niko II, joka ei voittanut, koska se häädettiin. Yhä se kuitenkin ulisee blogissaan, kuinka koko maailma vainoaa sitä, kuinka BB pilasi sen elämän ja kuinka sen pitäisi muuttaa maasta. Ei se tietenkään muuta, vaikka se on se tuoretiskin peränurkkaan lykätty hapansilakka, jota kukaan ei halua huolimatta siitä, että se haisee kaikkien nenään. Ole neloskaudella myös BB-Henna, se joulukalkkuna.
Kun härskiintynyttä lihatarjontaa katsoo, on lähes petos, ettei Subilla tunnusteta sitä, että viimeisetkin haaveet laadukkaasta BB-lihasta saatiin heittää jo vuonna 1973. Silloin Brigitte Bardot teki viimeisen elokuvansa. Mätä kun ei marinoimalla parane."

- Metro lehden Toimittajan kirjoitus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.