IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

torstaiTorstai 13.12.2007 11:36

jjoo eile oli joulujuhla ja meni yllättävän hyvin vaik valmistelut oli nii perseestä.
jjoo nno sit ööö päästii ja mentii löffää niinan kans ja sit nonnu ja terttu ja lauli lähti steissille ja meijän piti lähtee niinan kans mut sit todettii et ei tosiaa mennä mihinkää ko tääl on nnii piru kylmä.

päästiin sit takas löffää ko oltii käyty koneil ja sit käytii hakee pääkkärilt vähä mässyy ja taas vähä lisää löffäiltii :D

sit terttu ja nonnu tuli takas ja sit me vaan txt niinan kans kaikille ja sit terttu ja nonnu tuli hengaa meijän kans meijän huoneeseen ja siinä meni taas se et joo kasilta nukkuu. :D nno sit terttu meinas alkaa tekee joskus 11 aikaa kisua mut sit kielsin sitä ja se söi vaa tonnikalaa. :D nno sit mentii nukkuu ja taas aamulla se et ei vittu en varmaan herää. pakko oli vaa atk tunnille mennä nno tein sen testi ja nyt sit oon tässä ja sillee.

Tänää tampereelle vähä kahvittelee tuomo ja niina kans. jjioooo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.