IRC-Galleria

Ikävä sua <3Tiistai 05.09.2006 00:58

Ikävä. Kuinka se taas mut valtaansa sai. Sua muistelen, susta uneksin, sua ajattelen aina vaan.
Pelkkää paskaa oot mulle vaan aiheuttanu ja silti vaan ajattelen sua, pelkästään hyvällä. En voi ajatella susta pahaa. Aina vaan hyvää.

Kerran sunhun rakastuin. Ja edelleen rakastan. Miksei tää mee jo pois. Tiedän kuin paska oot mulle ja tiedän ettet välitä. Oon sulle pelkkä pano ja selityksen aihe. Nimee ei voi mainita mut tytöst aina vaan puhut. Häpeet mua. Ja väität rakastavas. Sanoisit sen joskus suoraan. Olisit joskus rehellinen mulle, tai ees itelles. Miks haluut mun kans olla jollet välitä?

Sä et poika tiedä rakkaudest mitään. Oot pelkkä lapsi. Etkä ymmärrä. Mut silti, silti mä rakastan sua, nyt, myöhemmin, ehkä ikuisesti? Toivottavasti en. En haluu sotkee elämääni sun takias enää yhtään. Pelkkää paskaa vaan oot. Mulle ainakin. Vaihdat tyttöö ku sukkii ja pompotat vaa. Kuvittelet välittäväs hirveesti. Mut todellisuudes et tiiä rakkaudest mitään.

Harmittaa ku oot niin lapsi. Harmittaa ku et ymmärrä, ku et välitä. Harmittaa myös että otat ja jätät. Miks ottaa jollei välitä? Miks jättää jos ei halua? Miks aina tarvii elää kavereiden ehdoilla? Ajattelisit välillä itse, etkä tekis niinko kaverit sanoo. Mikset vois jo myöntää ettet oikeesti edes tykkää elämäntyylistäs?

Tiedän et oot mustakin joskus välittäny. Joskus sillon kauan sitten, ennen kun aloit liikkuu hämäris porukois. Enneko kaveriporukkas muuttu ja aloit itekki oudoks. Sillon teit niinko ite halusit. Kunnes tää kaikki tapahtu. Muutuit. Sust tuli outo. Sust tuli hiljane. Sä olit vaan, halusit kaikkee, ja ku sait, jätit.

Tiiän ettei kaikkee voi saada. Mut en ees pientä välittämisen tunnetta oo ansainnu vai? Etsä oikeesti oo niin julma. Haluisit välittää, ja näyttää sen. Mut et uskalla. Pelkäät mitä kaveris siihen sanois jos kertoisit oikeesti jollekkin kuin välität. Et voi sitäkään tehä. Pelkäät kavereittes haukkuvan sua ja ettet kuuluis porukkaan enää. Etsä poika jo tajuu ettei se mee niin. Yhtälail neki pojat välittää. Ne sentään uskaltaa kertoo sen. Sä oot vaan niin sisäänpäinkääntyny ja ujo ettet voi sen vertaa suustas päästää. Mä voin. Voin kertoo rakastavani sua. Koska vaan. Ihan koska vaan.

Välitän oikeesti. Haluun olla sun kanssas ja rakastaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.