IRC-Galleria

|BlackRose|

|BlackRose|

Things i learned, things i saw, made me older , made me wiser, made me stronger and lot of colder... But im still me behind of All this ...
Oli yö ja kuu valaisi meren pintaan väreileviä aaltoja. Merirosvot lähestyivät Suomen rajaa. Ne aikoivat valloittaa Suomen. Merirosvot heittivät ankkurin pohjaan n. 500m päähän Suomen rajasta. He suunnittelivat Tarja Halosen kaappausta ja soutivat rantaan, lähtivät kohti presidentin linnaa.
Kveder ja Kader sitoivat soutuveneensä rannassa olevaan poron luurankoon. He lähtivät kohti linnaa, eikä kukaan osannut aavistaa heidän tuloaan.
He saapuivat linnan pihaan ja kiipesivät ikkunasta sisään. Sisällä oli kymmenkunta Tarjan vartioita. Vartijat eivät huomanneet mitään, kun merirosvot tulivat sisään. Kveder ja Kader etsivät presidentin huoneen. Kader kiljaisi, kun törmäsi isoon, lihaksikkaaseen, epämuodostuneeseen ja kolmisilmäiseen kivimieheen, joka oli saanut tiedon kaikkivaltiaalta eli Jumalalta, tiedon, että presidentti Tarja Halonen oli VAARASSA!!!
Kader pinkaisi juoksuun ja Kveder lähti naisellisesti kirkuen perään. Kivimies Matshun seurasi heitä ja heitti kiviä heitä päin. Yksi kivistä osui naisellisesti juoksevan Kvederin päähän ja hän pyörtyi. Kveder juoksi naisellisesti, koska oli pöllinyt presidentin korkokengät, jotka olivat ensin Matshunin jalassa. Kengät olivat kauniit ja ruusun punaiset, sopivat Kvederin leninkiin. Kader otti Kvederiltä kengät jalasta ja otti itselleen ja näki presidintin.. "IIIIK!" presidentti oli vain pyyhe päällä, koska oli juuri tullut mutakylvystä ja merirosvot olivatkin sydämet silmillään. Vartijat saapuivat paikalle, ja yksi vartijoista pyörtyi Tarjan kauneudesta.
Merirosvot kaappasivat presidentin ja lähtivät... Matshun lähti myös perään ja yhtyi merirosvojen aikeeseen, koska Tarja Halonen oli kuvan kaunis ja merirosvot aikoivat laittaa Tarjan hyllylle koristeeksi.

LOPPU

(c) Salla , Katti , Olga

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.