IRC-Galleria

Heh :)Tiistai 29.08.2006 00:05

Onneks on tiedossa rento koulu viikko :D huomenna mennään johonki retkelle en muista minne mut kuitenki jonnekin ja sit keskiviikkona on peltohommia mut seki on aika rentoa kai x) ja torstaina mennään paattisille käymään ja sit perjantai onki vapaata.. :D no joo mut ens viikolla on kasvi opintoja ja ne on ihan tylsiä ku on niiiiin tyyyyylsä opettaja ja niih, mut ei voi mitään elämä on.. Ja 4 viikon pääst on rakennusta vaan ja se on toosi rentoa, koska se opettaja ei koskaan laita meit tekemään melkein mitään, ihme koulu ku ei opi mitään muuta ku laiskotteleemaan, mut se käy multa jo ihan luonnollisesti x) mut saapahan lisää harjotusta :D Jee Jeee!!!

Keskiviikkona pitäs mennä autokoulun teoriatunnille viideks ja sen jälkeen kaupungille ostelemaan jotain kivaa itelle xD en tie viel mitä, mut jotain tai no emmä varmaan kovin paljon ostele ku ei oo ku jotain 12€ rahaa, mut saa silläkin jotain :)

Lauantaina tiedossa jotenki tylsä päivä, ku pitäis mennä yhen tutun häihin ja sinne mennään ehkä bussilla joten sinne matka sillon kestäis 3 ja puol tuntii, mut auton kaa jotain vähän yli kaks tuntii ku ei tarvii kiertää kaikkia paikkoja läpi :D mä meen sinne häihin vaan syömään.. <nam> ruoka kelpaa aina tännepäin xD

no joo enempää en jaksa kirjottaa, nyttekki kirjotin vaan sen takii ku ei oikeen oo muutakaa tekemistä.. :/ Tuorlassa on tunnetusti mun kohdalla aika helvetin tylsää ja masentavaa mut voi voi!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.