IRC-Galleria

Häät 19.8 (pohdiskelua)Torstai 27.07.2006 17:08

Taas tuu yhtään mitään.. Oon koko päivän yrittäny ettii sellast ihanaa kamapusta häihin. Mä tiedän millanen se on,mut en osaa selittää sitä Liinulle.. <totinen> Täl hetkel hyvä puoli on se,et ei ainakaa ite tartte tapella näitten kakkahiusten kaa.. &lt;virne&gt; Se kampaus on varmaan jotain -20-lukua,mut googlestakaan en viel ainakaa löytäny. Mut yritys hyvä kymmenen.. &lt;hymy&gt; Kyllä mä sen viel jostain käsiini saan.. &lt;virne&gt; Se on varmaan kaikkist aikojen paras kampaus mikä mulla on koskaan ollu jossain häissä. Aina sama vanha latvojen kääntö.. No thanks anymore!

Niin perseestä.. Miks kaikki muut jutut löytyy helposti,mut ei sitä.. &lt;itku&gt; Siin menee sit 15€ Liinulle,ellei siit sit tuu kalliimpaa,jos saan sen kampauksen kuvan jostain... No ei se haittaa. Massii on! &lt;virne&gt; Ja kakat on.. Sit viel sitä ennen pitäis tulla tänne suihkerusketukseen ja kulmien kestovärjäykseen.. Tulee aika kalliiks nää häähommelit.. &lt;virne&gt; Ja sit pitäis viel varmaan värjätä hiukset ennen niitä häitää... IIK!! Äiti vois kyllä maksaa sen. Ite maksan sit kaikki muut. Ja äiti piffaa sit viel varmaan mul sellaset kivat rintsikat. &lt;virne&gt; En sit tie.

Ostin jazzeilta sellasen ihanan turkoosin korusetin. Se tulee siihen mun kokonaisuuteen kans. Mä rakastuin siihen totaalisesti. Saatinan Olavi,ku vei kameran inttiin,ni en saa otettuu ees kuvii.. &lt;suru&gt; Tänään olis meinaan ollu hyvä hiuspäivä,not bad hairday! &lt;virne&gt; Tää on jo toinen kerta ku mun serku menee naimisiin,no eipä se mitään haittaa. &lt;virne&gt; Kukin omalla tyylillään. &lt;hymy&gt; Äiti tulee kiva homma,ku se tekee sen hääpuvun. Klunks! No meiän äiti osaa. &lt;hymy&gt;&lt;sydän&gt; Osaa varmaan tietääkin,miks tiiän sen. Onhan mulla siitä todiste.

Äiti sano,et voisin laittaa sen puvun minkä hän teki mulle ite,mut sanoin,et se on mun mielest liian juhlallinen. Eikä se alaosa ees varmaan mee mulle enää.. &lt;virne&gt; Tullu vähän massaa lisää,niin ku Janina ja Linda sen hienosti ilmas riparilla. &lt;virne&gt; Saa sit kuitenkin loppupeleissä kattoo,et kumman sit laitan.. Ehkä se musta "tissi"hame on parempi. &lt;virne&gt;
Mietityttää vaan,et mahtaaks mun veli tulla sinne... Musta pahasti tuntuu että ei. No se on sen oma häpeä,jos kuuntelee sen vaimoo enemmän ku kunnioittaa omia mielipiteitään! Äitiki sano,et se on aika raukkamainen,ku ei voi sanoo omaa mielipidettä asioista. Mut nyt eksyin vähän asiasta. &lt;virne&gt; Eli se tarkottaa sitä,et mulla ei oo enää mitään juttuu niist häist.. Paitsi,et mä en oo vissiin ku kerran nähny mun serkun tulevan miehen. (Y) Kiva mennä onnitteleen.. &lt;virne&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.