IRC-Galleria

WHO KILLED SQUIRREL?Maanantai 02.11.2009 19:39




Ajoin oravan yli. Tai tarkemmin ottaen kys. otus katsoi minua epäterve, elämään syvästi pettynyt kiilto hetkeä myöhemmin ulos pullahtaneissa silmissään ja teki sitten ratkaisevan banzai-hypyn renkaiden väliin. Tapauksen suunnitelmallisuutta vahvistaa havainto takana tulleesta rekasta, jonka oli näin ollen laskelmoitu viimeistelevän mankelointi.

Santeri ei kuitenkaan tapausta suluttanut yhtä mustavalkoisesti, vaan vaati murhaajalle oikeudenmukaista tuomiota. Seuraava keskustelu taltioitiin jatkokäsittelyä varten:

Bobo: Ajoin tuossa aamulla oravan yli.
Santeri: MURDERER!!!! En voi tunnustaa sua enää ystäväkseni, kun ajelet viattomien isosilmäisten luontokappaleiden ylitse.
Bobo: Mutta.. Takana tuli rekkakin ja orava olisi sitä paitsi ihan hyvin ehtinyt pelastautua, jollei olisi tehnyt ratkaisevaa loikkaa, joka valitettavasti oli koordinoitu vasemmanpuoleisen etupyörän alle. Eikä sillä sitä paitsi enää ole sieviä isoja silmiä...
Santeri: Tapausta täytyy miettiä arvoasteikolla Bobo-orava, joka selventää kantaani, kumman todellisuudessa olisi pitänyt pelastua... Hmm *pohtii ankarasti* Bobo, orava, Bobo, orava... Niin, oravan.
Bobo: Meikää taidetaan arvostaa tässä taloudessa?

Toinen moraalisesti epäilyttävä tapaus liittyy myöskin epäsuorasti eläinkuntaan (tai kys. aines olisi ainakin ennemmin tai myöhemmin jälleen ruumiillistunut). Santeri on viettänyt rattoisan illan kiinalaisen ruoan parissa. Valitettavasi hän on käyttänyt kämppiksensä BOBON lautasta, jota ei ole luonnollisestikaan jälkikäteen pessyt, ja on sen lisäksi jättänyt kananpalan ja riisit muumioitumaan lautaselle seuranaan vahvasti pilveltä tuoksahtava hapanimeläkastike. Tuuletusprosessi on edelleen käynnissä, toistaiseksi tuloksetta. Jos siis oravalle ei käynyt parhaalla mahdollisella tavalla (vaikka eräät tahot uskovat edelleen itsemurhateoriaan) saatoin tehdä palveluksen ihmiskunnalle pysäyttämällä kanassa itävän siviilisaation kehityksen alkuunsa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.